· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Ibiza kast uit India

30 mrt 2024

De Ibiza kast: van naturel tot lichte grey – of white wash

Wanneer je je oog hebt laten vallen op de “Ibiza kast”, kun je kiezen uit verschillende afwerkingen, zodat je het perfect kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl, voorkeuren en de rest van je interieur. Of je nu houdt van de natuurlijke schoonheid van onbehandeld mangohout, de subtiele verfijning van een lichte grey wash, of de warme diepte van een donkere grey wash, wij hebben de perfecte afwerking voor jou.

Ibiza kasten in de webshop

Voorbeelden van afwerking Ibiza kast

Ibiza kast - houtlook of wash

Voor degenen die een frisse en heldere uitstraling verkiezen, bieden we ook de optie van een white wash afwerking. Kies tussen een subtiele witte waas die de natuurlijke houtnerf accentueert, of een meer dekkende witte afwerking voor een frisse en moderne uitstraling die het licht in elke ruimte reflecteert.

Deze opbergkast uit India is niet alleen mooi, maar ook uiterst praktisch. Met zijn ruime interieur en stevige vaste planken biedt het voldoende opbergruimte voor al je kleding, accessoires, beddengoed en meer. En dankzij de stevige constructie kan deze kast jarenlang meegaan, waardoor het een duurzame investering is voor je huis.

Welke afwerking je ook kiest, elke kast is met zorg met de hand vervaardigd in India door vakmensen die de ambachtelijke kunst van het houtbewerken beheersen. Dit zie je terug in de verfijnde panelen en constructie is zo gemaakt dat het resultaat een ​​meubelstuk van uitzonderlijke kwaliteit is, dat jarenlang meegaat.

Je kunt de verschillende kasten – indien op voorraad – in de winkel in De Kwakel bewonderen. Dit is zeker een goed idee, aangezien een foto vaak maar een gedeelte van de werkelijkheid weergeeft. Zo is er al een groot kleurverschil wanneer die foto is gemaakt bij daglicht of bij kunstlicht. In onze winkel staan bovendien nog veel meer meubels van mangohout, en natuurlijk andere interieuritems in bohemian en oosterse stijl. Wanneer je toch bij ons op bezoek bent, kun je ook informeren naar de mogelijkheid van maatwerk, bijvoorbeeld als je een lagere kast of een dressoir wilt hebben in dezelfde stijl als deze kast.

Klik op de foto voor de naturel (onbehandelde) versie:

indiase kast van naturel mangohout

Ibiza kasten in de webshop

[begin]