· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Koffieboom of java tree

25 sep 2019

Java tree met kronkel takken: uniek en stoere woondecoratie – bekend als papegaaienboom of koffieboom voor een landelijke of Ibiza interieur

Deze kale en doorleefde houten boom met vergrijsde takken is beter bekend als java tree, papegaaienboom of koffieboom. Het is zowel een uniek als sfeervol item om je huis mee in te richten, als kapstok te gebruiken en past bijzonder goed bij een landelijke of stoer & sobere woonstijl.

Van deze stijl ken je wellicht de gebleekte en kronkelige decoratietakken, die erg lijken op de grillige boomtakken van deze gedroogde boom. Wie een volière heeft met papegaaien kent de javaboom ook als speelboom en klimboom voor zijn Ara of kaketoe. Omdat deze boom erg langzaam groeit, is het erg sterk en keihard waardoor de vogels moeite moeten doen om hier een stukje van af te krijgen. Meegenomen is dat hun poten ook worden getraind omdat alle takken een andere dikte hebben.

los staande oude kale boom: java tree of koffieboom in de webshop

los staande boom met kronkel takken - woondecoratie - oud vergrijsd hout - eco design

Koffieboom voor een warme & natuurlijke touch aan je interieur

Voor je interieur styling geef je een warme touch met deze sterke massief oude houten koffieboom uit Indonesië. Het is een bijzondere boom voor binnen in huis die geen aandacht of verzorging nodig heeft! Zet de decoratieve boom in één van de kamerhoeken als mooi botanisch deco-item of gebruik hem in de hal als prachtige houten kapstok met takken om je jas aan op te hangen. Je hebt met deze koffieboom een eye-catcher en een uniek en sfeervol woonaccessoire in huis gehaald. Ook bijzonder geschikt voor je badkamer, tuin (overkapping) of voor horeca-inrichting.

old tree for Ibiza of Boho Bealaric interior home style

Ben je fan van Ibiza outdoor of het indoor Bealaric Mediterranean interior home style met eco design & natuurlijke elementen? Dan komen alle boho vibes samen in deze rustieke traditionele boom in je huis; laat je inspireren door de natuur!

blanke kale boom met grillige takken - woondecoratie - oud vergrijsd hout - old tree

Oude boom als decoratie bij een stoere & landelijke woonstijl

Wat de heersende woontrend ook is, de landelijke woontrend is blijvend. Mensen houden van rust, warmte en gezelligheid, wat je terug ziet in deze landelijke stijl. Dat betekent: buiten naar binnen halen en werken met veel natuurlijke tinten en materialen zoals gebleekt, oud of vergrijsd hout, net als de prachtige kale kronkel takken van de java-tree.

Het past bovendien prachtig bij die typische landelijk kleuren zoals wit, grijs- en bruintinten, of natuurlijke kleuren en taupe. Dit kleurenpalet zit ook van nature in de materialen die je aantreft in een landelijk interieur. Denk aan materialen zoals linnen, wol, katoen en grove weefsels in combinatie met hout en steen. Afgewerkt met kalk witte en soms donker grijze muren voor een stoere en sobere stijl met onbewerkte ruige houten doorleefde meubelen, gevlochten manden en houten balken in het plafond.

kale boomkapstok met takken - woondecoratie - blank hout - landelijke woonstijl

Koffieboom van gedroogd hout met grillig gekronkelde decoratieve takken:

  • materiaal: 100% java hout – duurzame oorsprong
  • natuurlijke afwerking – onbehandeld
  • kleur: blank hout
  • natuurlijk gevormd hout
  • boom – los staand model
  • decoratieve takken grillig gevormd met kronkels
  • decoratief woonitem
  • unieke gedroogd houten woondecoratie
  • verschillende modellen boom variërend in afmeting van 280 tot 300 cm hoog
  • afmeting takken: variërend van 160 tot 200 cm breed

oude boom met grillige kronkel takken - woondecoratie - vergrijsd hout - stoer en sobere woonstijl interieur styling idee

papegaaienboom met kromme takken - kapstok - woondecoratie - hout - Ibiza boom

koffieboom met kronkel takken - java tree - speelboom voor papegaaien

Wanneer je alle koffiebomen bij elkaar wilt zien, kom ze bekijken in onze winkel in De Kwakel!
Naast onze grote collectie Oosterse meubels, verkopen wij prachtige sfeerverlichting in oosterse stijl zoals filigrain (gaatjeslampen) en glasmozaïek hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Bijzondere houten meubelen met houtsnijwerk uit India, prachtige poorten uit Indonesië, unieke handgemaakte woonaccessoires zoals kussens & poefjes in de winkel / showroom in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer.

java tree - koffieboom-papegaaienboom - woondeco - takken -boho-Ibiza styling - stoer en sober wonen

Maatwerk

Voor houten kasten of glaskralengordijnen op maat: vraag naar alle mogelijkheden. Kom kijken en shoppen in onze winkel!

kale booom met grillige kronkel - java tree - interieur styling idee

[begin]