· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

roze binnen buiten vloerkleed - zacht buitentapijt

25 jul 2017

eco luxe dubbelzijdig binnen buiten vloerkleed – roze

“Eco de luxe” roze dubbelzijdig binnen buitenkleed: de rolls-royce onder de indoor outdoorkleden, gemaakt van een prachtige luxe zware kwaliteit die strak blijft liggen, niet opkruipt, mooi vorm gegeven is & duurzaam is. Voelt bovendien heerlijk zacht aan de voetjes. Deze topper past overal perfect, niet alleen in jouw woning maar ook op je balkon of terras.

Koop in onze webshop

Oost, West, thuis best! Onze zomer topper, ook voor in de winter! Ze zijn gemaakt met behulp van hoogwaardige gerecyclede PET en plastic rietjes, die nauw met elkaar zijn verweven om kracht, zachtheid(!) en schoonheid te bieden. Kunststof trekt namelijk geen vocht aan en hierdoor hebben deze kleden geen last van schimmels.

Ben jij op zoek naar een design buitentapijt, die je huis opvrolijkt, sfeervol, eco bewust en mooi?

Bekijk de details, prachtige heldere kleuren die uitlopen in een fraai verweerd speels roze streepjes patroon. Dit kleed brengt direct sfeer in iedere ruimte. Het tapijt is handgeweven in India. Ook leuk te combineren met onze roze patchwork kussens.

Materialen : Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen, organische kleurstoffen en natuurlijke vezels met een lage ecologische voetafdruk.
Processen: de productieprocessen worden zo vriendelijk mogelijk gehouden voor onze aarde, zoals het recyclen van water en afval materialen tijdens dit proces.
Socio Bewust : met deze kleden support je een liefdadigheidsinstelling in Aurangabad, India, die betrokken is bij het verbeteren van de leefomstandigheden van personen met speciale behoeften via de Navjeevan Society.

interieur idee: een eco bewust binnen buitenkleed

alle foto’s hebben een link naar producten in de webshop

[begin]