· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Marokkaanse waskommen: pimp je camper!

01 jul 2022

Een Marokkaanse waskom in je camper!

Wij merken dat veel mensen die een Marokkaanse waskom bestellen als bestemming hun camper, caravan of boot hebben. De waskom is dan deel van een projectje en het is voor ons leuk om daarin mee te denken! In zo’n tweede huisje mag alles vaak wat gedurfder qua woonstijl en daar houden wij wel van 😉

Voor je camper wil je vaak een opbouw kom, en dan staat de kom vaak in het zicht. Vandaar dat de uitstraling van de waskom dan belangrijk wordt: en waarom zou je dan voor een standaard witte kom gaan?

In je camper mag alles ook net wat kleurrijker, gezelliger, en met een mediterrane “vakantie-uitstraling”. Pimpen dus die caravan, camper, sleurhut, (woon)boot of stacaravan!!

Waskommen in de webshop

Marokkaanse wasbak voor zeilboot

Welke doorsnede voor de waskom?

We hebben een steeds wisselende collectie Marokkaanse waskommen uit Fez, met doorsnedes van 25 cm, 30 cm, 35 cm en 40 cm. Om te weten welke maat in jouw situatie passend is, is het handig om een teil, schaal of groot bord te pakken die je op de gewenste plek neerzet.

Ook goed om te weten is dat als je de kommen als opbouwkom gebruikt, je wel een hoge kraan nodig hebt. De hoogte van de kommen is zo’n 12 cm voor de kleine kommen tot ongeveer 17 cm voor de grote kommen. Bij zo’n grote kom zal de kraan zelf toch wel 20 cm hoog moeten zijn om op een prettige manier je handen te kunnen wassen. Wanneer de kraan uit de muur komt, kun je de hoogte uiteraard zelf bepalen, maar in je caravan of camper zal je vaak een opbouwkraan gebruiken.

Kijk in de webshop voor de verschillende maten:

Waskommen 25 cm

Waskommen 30 cm

Waskommen 35 cm

Waskommen 40 cm

Waskom van messing

Naast de geglazuurde waskommen van keramiek hebben we ook waskommen van gegraveerd messing: oosterse chic! Deze kommen van messing zijn er in een zilveren en een geelkoper uitvoering, in doorsnede variërend van 30 tot 47 cm. Deze kommen noemen we ook wel “badkamerjuwelen” vanwege de sierlijke patronen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Een (opbouw of inbouw) wasbak waarmee je de 1001 nacht sfeer in je sanitair brengt!Al onze waskommen staan ook in de winkel in De Kwakel. Hier kun je ze vergelijken en bewonderen!

[begin]