· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Duurzaam vloerkleed met mooie warme kleuren!

08 jun 2018

Milieuvriendelijk tapijt van gerecycled katoen – een duurzaam, zacht en comfortabel vloerkleed met mooie warme kleuren!Dit milieuvriendelijke tapijt met warme kleuren is gemaakt van 100% gerecycled katoen. Het vloerkleed is zowel duurzaam als lekker zacht, comfortabel en knus onder de voeten. Dit vlak geweven tapijt is met vakmanschap en precisie geweven, uniek en stijlvol, het middelpunt voor elke kamer. Het certificaat van “Goodweave” en garandeert dat deze tapijten kinderarbeidvrij zijn. Bovendien is dit tapijt uit deze katoen collectie gemaakt met behulp van duurzame methoden en organische kleurstoffen. en… de mooie kleuren spreken voor zich!

bekijk dit vloerkleed in de webshop

Of je nu in een nieuwbouwhuis woont, net je verhuisdozen hebt uitgepakt of eindelijk de verbouwing rond hebt; er komt een moment dat je eindelijk je huis wil afmaken. Dan ben je wellicht ook op zoek naar een geschikt vloerkleed. Maar welk vloerkleed past dan bij de bank? Voor je het weet ben je alweer twee jaar verder en ligt er nog steeds niks.

Een mooi vloerkleed in je interieur heeft vele voordelen. Het maakt een strakke vloer minder kil, het is prettig aan je voeten én het geeft de kamer net dat beetje extra. Bovendien komt het de akoestiek in huis ten goede.

duurzaam Boho vloerkleed - gerecycled katoen met streepjes patronen - vrolijke multi kleuren

Een tapijt met veel patronen trekt direct de aandacht naar de vloer van de kamer. Patronen zijn een persoonlijke keuze. Praktisch gezien helpt een tapijt makkelijk om vlekken te verbergen of je effen bank op te vrolijken samen met wat andere woonaccessoires zoals mooie sierkussens. Hoe weet je nu precies hoe je het kleed het beste neer kunt leggen in de eethoek, slaapkamer of zelfs in de badkamer?

Het is best een lastige klus, een vloerkleed vinden dat past in jouw huis.
Wij hebben de drie beste tips voor je op een rijtje gezet:

Tip 1 – Meet de ruimte op
Meet eerst de ruimte op zodat de maat van je kleed in de ruimte past. Zorg dat er nog voldoende ruimte is tussen de muren en het kleed rondom. Wat voor resultaat wil je bereiken met het kleed? Is het pure decoratie of juist ook voor de gezelligheid?

Tip 2 – Kleur, Patronen & dessin
Een kleed is een veelal een basis van de ruimte. Een slimme tip is ook om eerst je kleed uit te kiezen voordat je interieur gaat inrichten. Mocht je deze gouden tip hebben gemist dan hebben wij nog een tweede gouden tip: ga voor een kleed dat zich onderscheidt door zijn mooie structuur, kleuren en patronen. Tenzij je huis al druk genoeg is dan kan je deze regel beter omdraaien.
Een vuistregel is dat een tapijt met grote patronen het best tot zijn recht in een grote ruimte. Kies voor een zelfde kleur in je behang of verf op de muur om tot een harmonieus geheel te komen.

Tip 3 – Kwaliteit & materiaal keuze
Ga je bewust voor duurzaam? Ga dan voor een gerycled materiaal. Denk hierbij aan kantoen, plastic of wol. Natuurlijke materialen kunnen bij intensief in de zon liggen enigszins verkleuren en zijn nooit 100% kleurvast. Het voordeel is dat ze minder milieu belastend zijn. Zolang je het tapijt kunt wassen of eenvoudig schoonmaken gaat het altijd langer mee.

kleurrijk gestreept vloerkleed - duurzaam en gerecycled katoen -groot model

[begin]