· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Mozaiek wandlamp met armbandjes

28 okt 2017

Mozaiek wandlamp met armbandjes – halve maan vorm

De mozaiek wandlamp met gekleurde armbandjes is er nu ook in halve maan vorm, naast de cylindervormige versie.
De cylindervormige wandlamp geeft licht naar boven en naar onderen, terwijl de halve maan vorm licht naar boven geeft. Het is een persoonlijke keuze welke sfeer je aan je gang, woonkamer of slaapkamer wilt geven. Alle wandlampen hebben een stekker met schakelaar. Wanneer je hem dimbaar wilt maken, kun je er een dimmer aan monteren.

Gerecyclede armbandjes

Deze handgemaakte wandlamp heeft een rand van gekleurde stukjes glasmozaiek. De gerecyclede armbandjes zie je in India heel veel, maar breken ook snel, en krijgen op deze manier een mooie nieuwe bestemming in de vorm van wandverlichting. In onze webshop verkopen we naast lampen ook meubels, spiegellijsten, fruitschalen en theelichten bewerkt met deze armbandjes. Ze geven een subtiele gouden schittering, vanwege de gouden exemplaren die er tussen zitten.

wandverlichting sfeer

Kleurrijk of op kleur gesorteerd

Voor de multi colour items in de webshop zijn alle kleuren armbandjes door elkaar heen gebruikt. Voor andere producten zijn de armbandjes op kleur gesorteerd, zoals bij deze blauwe fruitschaal. Daarnaast hebben we groene, paarse, bruin/beige en rood/oranje glasmozaiek items met armbandjes.

fruitschaal van armbandjes

[begin]