· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

rond oosters vloerkussen van patchwork

24 mei 2017

rond vloerkussen oosters patchwork uit India – oriëntaalse woonstijl

Het grote ronde vloerkussen van oosters patchwork is multi functioneel te gebruiken als Indiase hocker (want het past precies in onze chakki graanmolensteen tafeltjes), een poeftafel, oriëntaals loungevloerkussen, meditatiekussen of als verhoging voor je dienblad als plateau-tafel. Dit handgemaakte oosterse ronde kussens is van zware kwaliteit, mooi afgewerkt en lekker stevig & groot om op te zitten.

Deze ronde oosterse kussens zijn handig als lounge kussen, meditatiekussen, plateau ondersteuner, bijzettafeltje of om te gebruiken als oosterse hocker met bijpassend chakki tafeltje!. Ze zijn mooi te combineren met vierkante vloerkussens van het zelfde patchwork. Het leuke van de vierkante vloerkussens is dat ze op veel steigerhouten banken passen. (60×60 cm)

Afmeting: doorsnede 60 cm & hoogte 10 cm. De stof is verkrijgbaar in dezelfde verschillende kleuren patchwork als de vierkante vloerkussens, zoals oranje, blauw, groen, roze, bruin en wit, en in oosterse design Kelim stof in blauw en rood. De onderkant is van effen stof gemaakt en het ronde kussen is niet uitritsbaar.

Omdat dit een handgemaakt kussen is en van verschillende stukjes Indiase sari stof wordt gemaakt, is ieder kussen uniek. Hierdoor zijn er geen twee hetzelfde. Des te leuker zijn ze met elkaar te combineren!

Het tapijt op de foto: binnen & buiten vloerkleed blauw witte mediterraanse tegelprint – 180 x 120 cm

[begin]