· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

chakki tafel uit India

25 mei 2017

Ronde orginele hand gekerfde chakki tafel uit India met kussen voor poef

Deze originele met de hand gekerfde stoere houten chakki tafeltjes hebben een diameter van ca. 60 cm en zijn ca. 21 cm hoog. Deze ronde salontafel of bijzettafel komt uit India en is gebaseerd op een wiel of graanmolensteen dat oorspronkelijk werd gebruikt om graan mee te verwerken. Het tafeltje is ook als ronde lage poef te gebruiken door middel van een bijpassend rond vloerkussen.

Deze Chakki bijzettafel is gebaseerd op een van oudsher uit de 18e eeuw stammend basiselement voor een graanmolensteen die in India “Chakkis” werd genoemd.

De moderne variant is helemaal hip om te gebruiken als salontafel of bijzettafel. De mango houten tafel met opstaande rand (handig: dan kan je niet zo snel wat omgooien) en vintage look is volledig met de hand gemaakt, met mooi houtsnijwerk en metalen details. Het lage tafeltje is perfect voor een mooie styling zoals een leuke waxinehouder, tafellamp of een heerlijk zacht kussen om je voeten eens lekker te laten relaxen. (Let op: de ronde poef is niet uitritsbaar)

Deze ronde oosterse maalsteentafel met houtsnijwerk kan handig als bijzettafeltje worden gebruikt of als oosterse hocker met bijpassend kussen!

Leverbaar in diverse hout afwerkingen:
– white washed, unfinished (naturel hout), blue washed, antiek washed (lijkt op grey washed)

Leverbaar met diverse bijpassende kussens:
– oranje patchwork, blauw (turquoise) patchwork, groen patchwork, bruin patchwork, kelim rood en kelim blauw. Deze ronde kussens passen perfect in de tafel om dit instant om te toveren tot ronde poef.


ronde houten chakki tafel uit India

(Elke foto heeft een link naar het product in de webshop)

[begin]