· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Theelichten uit India - model pompoen

01 jun 2016

Theelicht model pompoen

Deze nieuwe waxinelichthouders hebben een bijzonder model: pompoen. In India noemen ze het een “meloen” model, en als je de meloenen ziet die daar groeien, begrijp je waarom. Die lijken dus op “onze” pompoenen. Met deze handgemaakte waxinehouders uit India en wat kaarsen of led theelichten erin creëer je in een handomdraai sfeer in je huis. Deze warme sfeer komt niet alleen door zijn bijzondere vorm maar ook door de aparte afwerking van het glasmozaïek met bloemvormen (Turkish design), traditional design of “broken glass” (glanzende glas scherven) met lichte parelmoerglans.

Combineer deze pompoen waxinehouders met andere modellen & kleuren op een dienblad. Een dienblad vol waxinehouders ziet er namelijk erg sfeervol uit. Leuk voor de zomer in je tuin, op je balkon of terras of in huis.
In huis staan ze ook prachtig op een schaal, bijzettafeltje of salontafel en er is meteen gezelligheid in huis. Laat ze schitteren in het donker en geniet van alle intense kleuren die prachtig oplichten in het donker, omdat het van echt gekleurd (niet geverfd!) glas zijn gemaakt.

Er passen verschillende waxinekaarsjes in dit grote model van 15 cm doorsnede. Er kunnen twee of drie kleine waxinelichtjes in met cup of een wat groter formaat waxinelicht. Bij het gebruik van een wat grotere kaars zie je rondom alle kleuren mooi doorschijnen. Als duurzame oplossing kun je er een oplaadbaar led waxinekaarsje indoen.

Bij Interliving vind je een breed assortiment van vele verschillende soorten theelichten / waxinehouders van diverse modellen, maten en vormen die leuk te combineren zijn bij onze oosterse lampen. Mix en match deze uitvoeringen met onze Indiase plafondlampen, wandlampen, andere hanglampen, tafellampen, passpiegels & (hangende) waxinehouders.

Bekijk de waxinehouders – model pompoen – in de webshop

De foto’s in onze “theelicht pompoen gallery” hebben een link naar de productpagina in de webshop

Sfeervolle waxinehouders – kleurrijke theelichten uit India

[begin]