· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

17 nov 2017

Vliegtuig chroom op standaard – nostalgisch DC type- zilver verweerd vintage stijl in huis

Dit nostalgische oude chroom metalen vintage vliegtuigmodel op schaal (lijkt ook op de Boeing B314 ‘Dixie Clipper’) staat op een mat zwarte standaard met houten voet en is een leuk styling accessoire of decoratie item voor op je bureau, tafel of dressoir. Dit model vliegtuig is van origine een look-al-like uit de Amerikaanse DC serie, bekend onder de naam “Douglas” of “Dakota” en bekend bij KLM als het type “Ibis”. Het vliegtuig met nostalgische allure zorgt voor een stoere, vintage sfeer. Een aanrader voor wie geen tijd heeft om zelf een replica model na te bouwen. Een leuk cadeau idee voor de feestdagen!

De nieuwste vintage woondecoratie: een oud model vliegtuig: vintage plain van Amerikaans DC type

dressoir-tafel-styling-chroom-vintage-vliegtuig-decoratie-huis-accessoire-woondecoratie

Een verzilverd modelvliegtuig uit de DC serie
De DC serie maakte een aantal ontwikkelingen door van de DC 1 en de DC 2 naar een nog comfortabeler passagiersvliegtuig. Douglas kwam in 1935 met een compleet nieuw vliegtuig. De DC 3 werd het eerste rendabele lijnvliegtuig met een lange commerciële en militaire carrière uit de luchtvaartgeschiedenis.

Het was een zuinig type vliegtuig en vroeg weinig onderhoud. Dit type vliegtuigmodel bracht hierdoor een revolutie in de luchtvaartgeschiedenis teweeg. Dit is de reden dat dit model onder de verzilverde modelvliegtuigen een bijzonder waardevol verzamellaarsobject is. Een echte jaloersmakende blikvanger op je bureau, in je boekenkast of vitrinekast!

[begin]