· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

10 dec 2019

Wijnrek van natuurlijke boomstam elementen voor een oogstrelend design – 10 flessen in liggende metalen houders

Prachtig groot wijnrek van teak hout: een dwarsdoorsnede uit een boomstam. Organisch, landelijk maar ook strak design! Toon de mooiste wijnflessen uit je collectie!

boomstam wijnrek in de webshop

Iedere wijnliefhebber ziet graag een mooie wijncollectie op een inspirerende plek. Ze worden veilig in de zwart metalen houders geschoven en staan zo goed beschermd in je interieur te pronken tijdens diners, borrels en high wines. Een uniek en bijzonder geschenk voor de feestdagen, verjaardagen of jubilea omdat hier altijd een goede fles op zijn plaats is.

Ook verkrijgbaar: een wijnrek met 4 en een wijnrek met 8 flessen


Het wijnrek geeft bovendien door zijn bijzondere decoratieve vormgeving ook extra sfeer aan je interieur. Elk wijnrek is uniek, handgemaakt en geen een model hetzelfde. Door de stabiele voet, een extra dikke plak boomwortel, staat het rek stabiel en stevig.

wijnrek boomstronk elementen- uniek woonaccessoire - houten boomstam - flessenrek

Geschikt voor tien flessen en met een hoogte van één meter zestig zal dit wijnrek niet onopgemerkt blijven in je interieur. Dit wijnrek is ook in kleinere versies verkrijgbaar voor acht of vier flessen. Het Teak wijnrek is bijzonder en erg mooi om te zien. De kwalitatief duurzame houtsoort maakt deze wijnrekken onverwoestbaar. Laat je flessen collectie groeien aan deze boomstam 😉

Diverse formaten en vanwege de grote onderlinge verschillen in design, kleur en schakeringen ook te bekijken en af te halen in onze showroom in De Kwakel Uithoorn!

wijnrek boomstam - teak hout - 10 flessen - metalen houders - horeca flessenrek

Wijnrek boomstam – 10 flessen

– wijnrek van boomstam doorsnede
– metalen houders in mat zwart metaal voor 10 flessen
– hout soort: teak hout
– onbehandeld hout (naturel)
– unieke originele wijnrekken, geen twee hetzelfde
– Diverse modellen, 4, 8 of 10 flessen
– Extra stevige voet uit boomwortel stronk
– Hoogte: 160 cm
– Voet: diep ongeveer: 45 cm
– dikte boomstam flessenrek: ongeveer 17 cm

wijnrek boomstronk elementen- uniek woonaccessoire - houten boomstam - flessenrek

boomstam wijnrek in de webshop

Naast onze bijzondere collectie Oosterse meubels verkopen wij prachtige sfeerverlichting in oosterse stijl, zoals filigrain (gaatjeslampen) en glasmozaïek hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Grote collectie oosterse kussens, poefjes en vloerkussens. Bijzondere houten meubelen met houtsnijwerk uit India, prachtige poorten uit Indonesië, unieke handgemaakte woonaccessoires en waxinehouders in de winkel / showroom in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer.

[begin]