· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Ibiza windgong

25 feb 2022

Ibiza windgong: schelpenmobiel uit Bali van Capiz & witte strandschelpen


Een sierlijke witte schelpen windgong

Droom weg bij de witte, ronde Capiz schelpen met een prachtig tinkelend geluid van een windgong!

Deze natuurlijke witte schelpendecoratie werkt bijzonder en sfeerverhogend bij een Ibiza & bohemian styling voor buiten en binnen. Dit ecologische windmobiel is trouwens eenvoudig om te toveren tot sfeerverlichting! In het schelpenhoedje van deze windgong kun je namelijk eenvoudig een snoer met fitting (een zgn pendel) hangen. In een handomdraai creëer je je eigen schelpenlamp die in de avond een warm licht uitstraalt.

witte schelpenlamp rond capiz - Bali & Ibiza style

Twee soorten schelpen

Deze handgemaakte schelpenmobiel / schelpenlamp bestaat uit twee soorten schelpen: aan de onderkant hangen strengen in verschillende lengtes van natuurlijk gevormde platte oesterschelpen.

Deze “Capiz oesters” worden gekweekt en worden gebruikt voor diverse decoratieve doeleinden om je interieur te stijlen. Denk aan schelpenpatronen in bakjes, slingers, muurhangers, mobielen en verwerkt in verschillende lampen, heel veelzijdig en divers.

Aan de randen van de witte ronde schelpen zit een natuurlijk gevormd ruw rafelrandje waaraan je kunt zien dat ze niet zijn bewerkt maar natuurlijk zijn gedroogd. Het schelpenhoedje is gemaakt van een armatuur van metaaldraad met fijne hoornvormige zeeslakken in witte en beige (cremé kleurige zeeschelpjes). In iedere schelpenkraal is een klein gaatje geboord, en vervolgens wordt het geregen tot een lange schelpenketting.

Hiermee worden deze prachtig gevlochten patronen gevormd in de hoed. Door dit te bevestigen aan zilverkleurige ringen van metaal vormt dit een stevige basis voor de sfeervolle “Ibiza windgong en kroonluchter”.

Luister naar de windgong!

Ibiza

Windgong / schelpenmobiel / schelpenlamp verkrijgbaar in twee maten:

  • 100 x 30 x 30 cm
  • 65 x 30 x 30 cm
  • hanglamp / windgong (de ronde capiz schelpen maken geluid in de wind)
  • zonder elektra / verlichting geleverd
  • met ophang haak geleverd

schelpenhoedje lampenkap met zeeslakjes / kauri / capiz styling

Winkel in De Kwakel

De collectie van schelpendecoratie zoals schelpjes waxinehouders, schelpenketting op standaard, een tinkelende windgong, gekleurde schelpenslingers, Ibiza kroonluchters of schelpenlampen en diverse Bali styling woonitems zijn te bewonderen in de winkel in De kwakel! Hier kun je nog veel meer prachtige handgemaakte items uit Bali, Thailand, Indonesië, India en Marokko kunt bewonderen!

Ibiza schelpenhanger -decoratie & boho styling interieur idee naturel tinten

[begin]