· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

duurzame boho houten salontafel

11 jun 2023

Van zaadje naar mangoboom naar salon tafel: een duurzaam houten kunstwerk in je woonkamer


Een prachtige salon tafel die niet alleen een functioneel meubelstuk is, maar ook een verhaal vertelt. Een verhaal van duurzaamheid, ambacht en de schoonheid van de natuur. Deze unieke lage tafel begint zijn reis als een klein zaadje dat geplant wordt in de vruchtbare aarde 🙂

salon tafel Boho & Ibiza chic in de webshop

Het zaadje groeit uit tot een krachtige mangoboom

Deze bomen gedijen goed onder de zon en regen. Deze boom wordt met zorg en respect voor de natuur gekweekt, zonder schadelijke chemicaliën of pesticiden. Het duurt jaren voordat de boom volgroeid is en zijn vruchten draagt.

Wanneer het moment daar is, worden de rijpe mango’s geoogst. Maar dit is niet het einde van het verhaal. Het hout van de mangoboom wordt verzameld en met vakmanschap bewerkt tot prachtige planken. Het hout heeft een unieke textuur en warme kleur, waardoor elke tafel zijn eigen karakter krijgt.

Vervolgens begint het proces van het maken van de salon tafel. Ervaren ambachtslieden werken met het hout, zorgvuldig de vormen en details creërend die de tafel zijn kunstige uitstraling geven. Het hout wordt op een duurzame manier behandeld, waarbij natuurlijke oliën en afwerkingen worden gebruikt om de tafel te beschermen en zijn schoonheid te behouden.

een artisanale salontafel die je interieur verrijkt met een verhaal

Nu is de tafel klaar om zijn plek in je woonkamer in te nemen stijlvol bij je comfortabele zithoek. Het is niet zomaar een meubelstuk; het is een statement van jouw waardering voor de natuur en duurzaamheid. Het is een kunstwerk dat je interieur verrijkt en een gespreksonderwerp vormt!

Een salontafel gemaakt van duurzaam hout brengt de natuur naar binnen en voegt door het houtsnijwerk een vleugje kunst toe aan je interieur. Deze naturel massief houten tafel voor bij de bank matcht prachtig in een Boho & Ibiza chique styling met wit en beige pallet kleuren in je interieur.

oosterse hanglampen inspiratie - slaapkamer styling bij je nachtkastje

Kom langs bij ons in de winkel, waar deze artisane salon tafel en andere handgemaakte interieur items van India meubels tot sfeervolle lampen, sierlijke kussens en kleurrijke kralengordijnen uitgestald staan. Voor wat extra Boho Ibiza chique inspiratie!

[begin]