· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

19 apr 2017

Pimp je terras met een blauw witte print of tegelkleed in een Spaanse mediterrane tegel design.

Tijd om snel je terras te pimpen en die saaie vlonders, beton of stenen weg te toveren met dit plastic tegelkleed in blauw witte print: een chique zuidelijk Spaans mediterraans tegel design! Dit vloekleed is neutraal om buiten neer te leggen door de kleur en het design. Het zal prachtig staan bij een mooie loungeset. Heerlijk vertoeven met een mediterraans zomers vakantie gevoel!

Bovendien ben je eco bewust bezig want dit kleed is gemaakt van gerecycled plastic, uv bestendig (verkleurt niet) makkelijk te reinigen en geen last van bobbels of opkrullende randjes door de mooie afwerking met zware kwaliteit.

Bekijk ons nieuwe kleed. Een stijlvol mediterraans buitenkleed met blauw / wit tinten en tegeltjes design. Nieuw in de collectie!

De plastic matten zijn enorm populair, niet alleen om je terras of tuin op te pimpen, maar ook je balkon simpel in een kleurrijke patio plek om te toveren. Een buiten vloerkleed is er allang niet meer in een enkele kleur. Er zijn prachtige designs in kleurrijke bijzondere strepen, oosterse motieven of mediterraanse stijl: ontworpen in heldere kleuren die je helemaal in de juiste sfeer brengen.

We hebben diverse kleurrijke vloerkleden in verschillende modellen, patronen, kleuren en maten op voorraad. Andere maat nodig? Laat het ons weten!


plastic kleed blauw tinten voor buiten- en binnen

(maar ook mooi voor binnen)

Elke foto heeft een link naar het product in de webshop)


Meditteraans design
Blauw wit is tijdloos
Zomer buitenkleed die ook binnen kan
formaat: 180 x 270
Vrolijke oranje bies aan de zijkanten – oprolbaar / opvouwbaar kleed
Komt met draagtas van stevig jute

[begin]