· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Badkamer met sfeerlichtjes - waxinehouders van glasmozaiek

01 nov 2023

Badkamer met sfeerlichtjes: sfeervol en romantisch

We hebben al veel over de styling van je badkamer geschreven, maar deze tip is eenvoudig en geeft instant sfeer!

Een eenvoudig lichtje, windlichtje of kaarsje in de badkamer heeft de kracht om de vaak koele sfeer te transformeren in een warme en uitnodigende ruimte.
Het zachte, flakkerende licht van een kaarsje is heel anders dan het heldere en kille licht van de meeste badkamerverlichting. Dit warme licht verzacht de sfeer en creëert een intieme en knusse ambiance.

Waxinehouders van glasmozaiek

glazen windlichten - transparant mozaiek

Creëer een Betoverende badkamer met sfeerlichtjes

Voor de foto’s van deze badmaker zijn we natuurlijk helemaal los gegaan 🙂 , Een badkamer zo vol met windlichten en sfeerlichten is een beetje als een scène uit een romantische film. Dit zal misschien niet je dagelijkse setting zijn, maar vooral op die momenten waarop je je (aanstaande) partner wil verleiden! Je krijgt zo wel een goed idee hoeveel sfeer en warmte het creëert!

Waxinehouders

Waxinehouders of theelichtjes: we hebben ze in zeer veel kleuren, maten en types. Voor veel van deze Oosterse waxinehouders wordt hetzelfde mozaïek (en kralen) gebruikt als de modellen in onze collectie mozaieklampen, zodat ze heel mooi te combineren zijn met lampen in dezelfde kleurstelling of met hetzelfde mozaiekpatroon. Ook de filigrain waxinehouders (met gaatjes) zijn super sfeervol vanwege de patronen die gereflecteerd worden op je muur.

turkse waxinehouder van rood en oranje glas

De waxinehouders van glasmozaiek zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, cylindervormig of bolvormig. Van 7 t/m 15 cm doorsnede. Bekijk ze ook in onze theelichtjes fotogalerie

Kaarslicht heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad. Het zachte, warme licht van kaarsen heeft de kracht om een intieme en romantische sfeer te creëren. In de badkamer, waar ontspanning en verwennerij centraal staan, voegt kaarslicht een extra vleugje magie toe.

Plaats de windlichten strategisch in je badkamer om het meeste uit hun romantische gloed te halen. Enkele suggesties zijn op de rand van het bad, op een plank in de buurt van het bad, op de vensterbank, of op een decoratieve bijzettafel. Het doel is om het kaarslicht te laten dansen en spelen op de oppervlakken en muren van de badkamer.

Romantisch bad

Een romantisch bad met sfeerlichtjes in de badkamer biedt ook een gelegenheid voor quality time met je partner. De ontspannen sfeer nodigt uit tot gesprekken, het delen van gedachten en simpelweg genieten van elkaars gezelschap. Zie het ook als een manier om jezelf te verwennen. Een lang bad, omringd door de zachte gloed van kaarsen, kan een kostbare ontsnapping zijn van de dagelijkse beslommeringen.

De kracht van reflectie

Het kaarslicht in de badkamer wordt vaak versterkt door de aanwezigheid van spiegels. Het creëert een schitterend spel van licht en schaduw dat de romantische sfeer nog intenser maakt.

Dus steek die kaarsen aan (of schakel je led waxines aan), vul het bad en geniet van een welverdiend romantisch uitje in je eigen badkamer! (en als je alle andere lichten uitdoet, wordt het natuurlijk helemaal romantisch ;))

badkamer sfeervol - licht

Waxinehouders van glasmozaiek

[begin]