· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Zomers plastic buitenkleed met blauw en wit tegelmotief

30 jun 2017

Blauw zomers plastic buitenkleed met wit tegelmotief: een zuidelijk mediterraans design voor tuin en terras

Blauw zomers plastic buitenkleed, omkeerbaar oftewel tweezijdig, met wit en blauw tegelmotief: een zuidelijk mediterraans design! Dit vloerkleed brengt de zomer in je tuin, is neutraal en staat prachtig bij een mooie oosterse boho loungeset op je vlonder of stenen terras.

Sfeer verhogend en bewust bezig, want dit kleed is gemaakt van gerecycled plastic, UV bestendig (verkleurt niet) en eenvoudig te reinigen. Geen opkrullende randjes door de mooie afwerking met extra zware bies. Een plastic kleed van goede kwaliteit herken je zo.

Bekijk ons nieuwe kleed. Een sfeervol mediterraans buitentapijt met blauw / wit tinten en tegeltjes design. Nieuw in de collectie!

De plastic matten zijn handig om je terras of tuin op te pimpen of je balkon simpel in een kleurrijke patio plek om te toveren. Een buiten vloerkleed wordt steeds mooier. Er zijn prachtige designs in kleurrijke bijzondere strepen, oosterse motieven of mediterraanse stijl: ontworpen in heldere kleuren die je helemaal in de juiste sfeer brengen.

We hebben diverse kleurrijke vloerkleden in verschillende modellen, patronen, kleuren en maten op voorraad. Andere maat nodig? Laat het ons weten!

[begin]