· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving - Sfeervol wonen

Witte oosterse hanglamp

30 jun 2017

Witte oosterse hanglamp met strak filigrain design gaatjespatroon in ronde kap – ufo model

Deze mooie oosterse witte hanglamp met filigrain design gaatjespatronen en een ovale, ronde kap is een echte sfeerbepaler in je huis. Met een vintage gouden binnenkant past deze stoere lamp prachtig boven de eettafel, in de hal of slaapkamer en zorgt voor warme reflecties.

Het uitzoeken van de juiste lamp is iets om goed over na te denken. Deze lamp is vanwege zijn witte kleur vrij neutraal, en past goed in diverse woonstijlen, van industrieel, Scandinavisch tot een oosters of Ibiza-stijl interieur. Wanneer je veel hout met wit accenten in je interieur hebt, past deze lamp erg goed. Bedenk goed welk soort licht je wilt, en of het past in je interieur. Boven de eettafel is goed licht erg prettig, terwijl op andere plekken in huis een hanglamp meer een sfeerfunctie kan hebben.

Bekijk hier onze nieuwe witte oosterse ovale hanglamp ufo design: met binnenkant in vintage goud afwerking.

We hebben een grote collectie van oosterse witte hanglampen in verschillende modellen zoals enn ronde bol XL, een druppel model lamp (oosterse parel model) of pompoen model: Klik op deze link en bekijk alle witte filigrain modellen

 

sfeer maken in huis: oosterse witte filigrain design hanglamp

Elke foto heeft een link naar het product in de webshop


 

[begin]