· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Boomstam vakkenkast of boekenkast van hout - natuurlijk gevormd

05 okt 2019

Boomstam boekenkast van massief en duurzaam Suar hout – uniek design met open vakken als opbergkast

Creëer het natuurlijke whow-effect in huis met deze boomstam boekenkast, gemaakt uit een halve boom met rechthoekige open opberg vakken. Deze kast heeft een transparante finish en kan worden gebruikt als boomstam – vakkenkast! De vakkenkast heeft – in verschillend formaten – uitgesneden vakken van ambachtelijk houtsnijwerk in de stam, in plaats van boekenplanken. Ook bruikbaar als boomstam-vitrinekast ;)!

Bekijk alle boomstam vakkenkasten in de webshop

De vakken zijn gemaakt om op te vullen met al je grote en kleine boeken of juist je leukste decoratieve woonaccessoires zoals aardewerk, een beeldje, een mooi ornament, een handig opbergmandje, je mooiste fotolijstjes, interieurparfum of die glazen stolp! Showtime gegarandeerd met deze handgemaakte wand-boomkast.

Organic design

Deze kale boomkast is een natuurproduct, tegenwoordig erg trendy in de woonstijl organic design, voor de woonkamer of een andere plek in huis, bijvoorbeeld om je kantoor ruimte een natuurlijk en aards tintje mee te geven! De boomstam-wandkast, een unieke halve boom met uitgesneden vakken, is gemaakt van duurzaam massief Suar hout, en lijkt ervoor te zijn gemaakt om als boekenkast te gebruiken. Als je de boeken erin plaatst komt de boom-opbergkast letterlijk weer tot leven en het papier verbindt zich eigenlijk met de oorspronkelijke basis, de bron.
boekenkast met 9 vakken

Natuurlijke vorm

We kennen allemaal de klassieke vakkenkast uit de IKEA serie: “de Billy”. Deze blanke houten stamkastenwand is eigenlijk de natuurlijke variant. Een “billy” maar dan anders: Deze boomstamboekenkast is niet alleen inspirerend en een in het oog springend design, maar lijkt door de organische vorm minder plaats in te nemen.

indonesische boom kast

Ze heeft een echte boomvorm structuur, is stabiel en stevig genoeg om zelf overeind te staan tegen een muur of wand en geeft je interieur een persoonlijk tintje. Ze zijn allemaal net even anders gevormd, maar hebben grofweg dezelfde afmetingen. Een aanwinst in huis voor de echte boekenliefhebber!

De boomstam boekenkast heeft geen instructieboekje nodig of nog te worden gemonteerd. De kast is uit een stuk gemaakt en wordt op afspraak geleverd. Onze tip: kom de kast eerst bekijken in onze winkel/showroom in De Kwakel zodat je zelf de mooiste kunt uitkiezen. Wellicht zie je dan nog meer mooie natuurlijk gevormde meubels uit Indonesie, zoals boomstam tafels en stoelen en boomwortel bankjes!

boomkast uit Indonesie

boomkast Suar hout

[begin]