· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

24 nov 2017

Een uniek gehaakt vintage granny squares sprei – hip haak- en breiwerk – oma’s retro trend

Ben je op zoek naar een origineel en uniek sprei of plaid voor je bed of bank met van die gehaakte vierkantjes, maar heb je geen tijd om zelf een hip haakwerk of gebreid kleed uit oma’s tijdperk in elkaar te freubelen (zoals de laatste granny squares haaktrend van je verwacht)? Wij verkopen deze vintage geblokte patronen sprei in diverse uitvoeringen, waaronder deze hippe zwart met bont gekleurde oma vierkanten sprei.

We hebben vier verschillende “retro-unieke-handmade” spreien in haak- of breiwerk stijl. Een bonte gekleurde versie met zwarte rand en granny squares:
unieke deken vintage haakwerk handgemaakt

Daarnaast hebben we ook een unieke retro deken in denim blauwe en pastel tinten. unieke retro deken vintage haakwerk Ibiza handgemaakt Beide spreien hebben een andere maat. Het blauwe sprei is 160 x 95 cm groot en de zwarte – granny squares – plaid is 130 x 140 cm lang.

Ook leuk voor de kinderkamer, echt iets voor meisjes, is het zacht gestreepte sprei in breiwerk uitvoering met roze en pastelkleurtjes. Vrolijk snoeperig om onder weg te kruipen.
unieke deken vintage breiwerk handgemaakt

Een stoer sprei met gemêleerde vierkantjes met veel groen en fluortinten past mooi bij groene woonaccessoires en b.v. een botanische woonstijl of gezellig op de jongens slaapkamer.
unieke deken vintage retro breiwerk handgemaakt

[begin]