· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Vintage industriële lockerkast

23 nov 2017

Vintage industriële lockerkast in donker brass metaal met originele ventilatierooster en verrijdbaar op wieltjes – een safe retro kluisjeskast oude fabrieksstijl

Stoere vintage industriële lockerkast in donker brass metaal, tweedeurs met originele ventilatieroosters en verrijdbaar op wieltjes. Deze robuuste retro kluisjeskast, van oorsprong een oude fabriekskast, heeft leuke handgrepen van een koffer en is praktisch om al je spullen in op te bergen en bovendien leuk te combineren in je interieur.

Met deze antiek look fabriekskast kun je alle kanten op in je interieur. Mooi te combineren met een stellingkast om je werkplek te restylen. Of gebruik deze verrijdbare stoere kast als slaapkamerkast – echt cool voor de jongens slaapkamer. Nog een interiertip: Zet deze stalen kast in de hal – praktisch! – om alle rondslingerende jassen en schoenen netjes weg te werken.


Of wil je gewoon even snel iets leuks voor in de logeerkamer erbij, zonder weer ingewikkelde bouwpakketten zelf in elkaar te moeten monteren? Dan is dit je kast!
Want deze kast wordt compleet geleverd met een duidelijke montage-instructie voor de wieltjes. Eigenlijk hoeven alleen de wieltjes er onder te worden gezet en klaar ben je!

stoere kast met industriële look – verrijdbaar op wielen

metalen

leuke vintage fabriekskast met opbergruimte voor in je interieur

opbergkast met originele handgrepen

“garderobekast” industriële vintage look op wielen

verrijdbare garderobekast metaal

“Kluisjeskast met twee legplanken met roosters

rooters of shutter look - metalen kluisjes safe kast

[begin]