· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse hanglamp met antique finish - marokkaans / egyptisch

06 apr 2014

Hanglamp bol filigrain marokkaans / egyptisch

Betover je leefomgeving…. marokkaanse en egyptische sferen.

Dit is een van onze nieuwste filigrain hanglampen. Deze lamp is een juweel voor je interieur. De armaturen van de filigrain-stijl lamp zijn met de hand geslagen volgens een speciaal patroon en creëren sfeervolle delicate schaduw patronen op zowel je plafond als muren rondom! Geef je leefomgeving een oosters tintje met deze sprookjesachtige lamp. Afgewerkt met een antiek finish lijkt de lamp zo uit een 100&1 nacht sprookje te komen! Geweldig om een kamer net dat beetje extra te geven! Voor bedrijven of projecten: je bereikt een geweldig effect wanneer je een aantal van deze lampen aan een hoog plafond hangt. Vraag naar onze hoge kortingen bij grotere afnames.

Koop hier: hangbol filigrian stijl met antique finish

Gebruik geen spaarlamp maar een eco/halogeen bollampje, om het bijzondere sfeervolle effect te krijgen. Natuurlijk is het wel persoonlijk welk effect je op de muur wilt hebben. Wil je een heel duidelijk patroon op de muur of juist een beetje vervaagd? Experimenteer dus vooral met de soort lamp die je gebruikt!

Update: Halogeenlampen worden niet meer gemaakt, een goed alternatief om het heldere schaduwpatroon op muur en plafond te krijgen, is een heldere LED lamp met veel Lumen.

[begin]