· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Indiase sierkussens Goa borduurwerk met pom pom rand

17 sep 2017

Indiase sierkussens Goa borduurwerk met pom pom rand – nieuwe collectie

Nieuw in de collectie zijn deze Indiase Goa sierkussens met een fris & kleurrijk borduurwerk op wit katoen. Het borduurpatroon van de kussens is sierlijk, met abstracte botanische en bloemen patronen. De sierkussens zijn afgewerkt met een pom pom rand.

De serie bestaat uit een kussen van 40 x 40 cm, een groot model van 50 x 50 cm en een rechthoekig (envelop) kussen van 50 x 35 cm.

Verkrijgbaar in de kleuren: goud bruin, oranje, groen, paars en kobalt blauw. Uitritsbaar en inclusief vulling. Bekijk ze allemaal in de webshop!

De sierkussens zijn handgemaakt van 100% katoen (vulling van polyester). Gebruik verschillende kleuren door elkaar voor een bonte kleurrijke sfeer, of combineer met andere kussens in dezelfde kleurstelling.

Sierkussens matchen bij de kleur van je bank

Wanneer je sierkussens bij je bank wilt matchen, en je gebruikt kussens in dezelfde kleurstelling als die van je bank, is de kans groot dat ze een beetje “wegvallen” bij je bank. Of het valt op dat ze toch net niet echt bij de kleur van je bank passen! Doordat de basis van deze Indiase kussens fris wit is, zullen ze altijd contrastreren bij je bank in dezelfde kleurstelling. Of bij je witte bank!

Foto’s nieuwe collectie Indiase kussens – Goa

[begin]