· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Roze Boho kussens met blauwe pom pom rand - Indiaas - Gipsy!

17 sep 2017

Roze Boho kussens – Gipsy! Indiaas kussen, vloerkussen en poef met pom pom rand

Let’s go Gipsy! Deze opvallende serie van een roze kussen, vloerkussen en vierkante poef is afgewerkt met een blauwe pom pom rand. Laat ze er als “boho statement” uitknallen in je interieur of combineer ze met andere etnic of boho items, voor de echte hippie huiskamers!

Deze “embroidery” stijl serie is handgemaakt in een roze kleurstelling met decoratief Suzani borduurwerk in een bloemen motief uit India. 100% katoen. De kussens zijn met veel tinten blauw goed te matchen. De Flexa kleur van het jaar 2017 is “denim blauw”. Een zeer neutrale kleur, die vraagt om tegenwicht!

Bekijk deze boho embroidery collectie in de webshop!

Flexa heeft een leuke app ontwikkeld, waarbij je snel kunt zien hoe een bepaalde kleur op je muur staat. Heel handig, want het is vaak lastig voor te stellen hoe een bepaalde kleur op zo’n groot – en bepalend – vlak als een muur staat. De kleur van het jaar 2017 zou zo maar eens de toekomstige kleur van je muur kunnen zijn, maar als je een beetje zoals ons denkt, is dit de basis waarbij je diverse andere kleurtinten gaat matchen!

De serie kussens en poef bestaat uit:

  • Vierkant sierkussen 40 x 40 cm
  • Vierkant sierkussen groot model 50 x 50 cm
  • Rechthoekig sierkussen 50 x 35 cm
  • Vloerkussen 40 x 40 cm
  • Vierkante grote poef 45 x 45 x 45 cm

Foto’s collectie Indiase kussens – Gipsy stijl!

[begin]