· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Kerstboom kaarsen - kerstcadeau

21 okt 2022

Kerstboom kaarsen van Original Home


Deze leuke & stijlvolle “xmas tree candles’ uit Indonesië zijn gemaakt met palmpitolie, milieuvriendelijk geproduceerd en biologisch afbreekbaar. Ze zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en brengen jouw huis meteen in de kerststemming!

Kaarsen in de webshop

Fair trade

Elke aankoop steunt een speciaal fair trade project in Java, Indonesië. Dit is het perfecte kleine kerstcadeau voor iedereen met wie je wat licht en warmte wilt delen. De kaars is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren: wit, lichtgrijs, lichtgroen, donkergroen, warm rood, perzik (zalmroze), cognac, zwart, lichtbruin en beige.

De medium kaarsen zijn te koop als set van twee. De brandduur voor de medium kerstboomkaars M is 15-17 uur en voor de Large 29-32 uur.

Palmpitolie

Deze fairtrade kaarsen zijn gemaakt van gecertificeerde palmpitolie, en met de hand gegoten in Java, Indonesië. De was wordt gesmolten en vervolgens wordt natuurlijke kleurstof toegevoegd en in de mal gegoten. Zodra de was is uitgehard, kan hij uit de mal worden gehaald en als kaars worden gebruikt. De kaarsen zijn ongeparfumeerd, veganistisch goedgekeurd en hebben een schone verbranding en een katoenen lont.

eco vriendelijk

Kaarsen in de webshop

Kerstcadeau

  • Afmetingen Medium : doorsnede: 7,5 cm / hoogte 10 cm
  • Afmetingen Large: doorsnede: 8 cm / hoogte 15 cm
  • kleuren: wit, lichtgrijs, lichtgroen, donkergroen, warm rood, perzik (zalmroze), cognac, zwart, lichtbruin en beige
  • Materiaal: gecertificeerde palmpitolie
  • Gemaakt: Java, Indonesië
  • Brandt schoon
  • Alle producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, vorm en kleur, maar zijn allemaal 100% origineel.
  • van het merk Original Home. Original Home is een eco design merk. Het merk bestaat uit een groep professionals die hun passie en expertise inzetten voor een maatschappelijk doel om de wereld een beetje groener en mensvriendelijker maken.
  • De producten maken zo min mogelijk impact op het milieu. Alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar. Daarnaast wordt er alleen met lokale vakmensen gewerkt. Hierdoor inspireert het merk en creëert het met de producten een mooie waarde.
  • Volg de onderhoudsinstructies voor optimaal gebruik.

kerstcadeau - kerstboom kaars

xmas tree candles!

[begin]