· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Match je gekleurde Marokkaanse waskom!

04 nov 2022

Match je gekleurde waskom bij je tegels in de badkamer


Matchen met je tegel

Veel van de kleurrijke waskommen uit Marokko die wij verkopen hebben een rand met de kleurstelling: aqua/petrol. Deze tint matcht bij veel tinten in dat kleurscala die in de assortimenten van tegels in veel sanitairwinkels worden aangeboden. Die petrol/aqua kleur is populair: dat zien we doordat veel klanten bij ons in de winkel hun tegeltje meenemen.

Waskommen in de webshop

Die petrol/aqua rand, een blauwe tint waar ook veel groen in zit, zorgt er dus voor dat ook de meerkleurige waskommen goed aansluiten bij die petrol/aqua kleurstelling. Zie bijvoorbeeld de waskom op de foto hieronder:

waskom - gekleurd met petrol rand

Blauwe waskom

We zien dat klanten eerder kiezen voor echt uniform blauwe kom, als het tegeltje in de badkamer meer “kobalt of donkerblauw” is. marineblauw, kobaltblauw, oceaanblauw: als je die tinten in je badkamer hebt, passen de blauwe kommen er erg mooi bij. Zie ook de foto bij dit artikel.

Wanneer de wanden en vloer van je badkamer neutraal zijn, bijvoorbeeld wit, laat je je waskom echt “shinen”. Een houten meubel geeft weer een heel mooi contrast, dan wordt de waskom echt een pronkstuk!

blauwe waskom op houten meubel

Kom langs of stuur een foto

De gouden tip van dit artikel is duidelijk: wanneer je zeker wilt zijn dat je waskom matcht in je badkamer, kom langs met een tegeltje. Zeker wanneer in die tegel ook nog eens verschillende kleuren hebt, zie bijvoorbeeld de klantenfoto hieronder 🙂 Woon je nogal een eindje weg om even langs te komen bij ons in De Kwakel? Stuur dan een foto van je tegel per e-mail. Wij kunnen dan een impressie maken met een paar vooraf geselecteerde waskommen.

marokkaanse badkamer met kommen

Waskommen in de webshop

Winkel in Oosterse sferen

Alle waskommen staan bij ons in de winkel in De Kwakel, zodat je ze rustig kunt vergelijken en bekijken. Niet alleen de kleur, ook de maat is iets waar je je op kunt verkijken. De verkrijgbare maten zijn: 25, cm, 30 cm, 35 cm en 40 cm doorsnede.

[begin]