· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

11 okt 2018

Marokkaanse stijl old look witte kast van hout met oosterse bogen als van een oude deur uit Marrakesh – 1001nacht-sprookjesachtig mooi


Prachtige handgemaakte Marokkaanse stijl old look witte hoge kast van massief hout met Moorse bogen en houtsnijwerk als van een oude deur uit Marrakesh – 1001nacht-sprookjesachtig mooi! Deze kast is handgemaakt met oosterse elegantie is niet alleen stevig maar ook bijzonder handig met maar liefst drie legplanken kan je hierin een heleboel spullen kwijt. Mooi als oude vintage stijl grote hoge kleding- of opbergkast en bovendien een echt eye-catcher voor je interieur. Past in een oosters, Ibiza, brocante, romantische of bohemian woonstijl.

Een puntvormige spitsboog boven in het midden van de kast en extra gewelfde boogje, links en rechts, plus de versieringen bovenin met abstracte patronen geven de kast deuren het uiterlijk van een oude deur uit Marrakesh. De planken in de lengte met de robuuste sier beslag van wit ijzer geeft het een prachtige Moorse uitstraling. Het hout is afgewerkt met een licht gebroken witte vintage verf om het een antieke uitstraling te geven.

bestel deze Marokkaanse stijl bogen kast in de webshop

Oude Marokkaanse kastoude deur stijl met bogen en houtsnijwerk

[begin]