· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Indiase vloerkussens en poefjes - wit met vijf verschillende kleuren

19 jun 2018

Nieuw: Indiase vloerkussens en poefjes – goa borduurwerk serie

Aansluitend bij de Goa sierkussens zijn deze vloerkussens en poefjes, verkrijgbaar in dezelfde vijf kleuren als de sierkussens: paars, blauw, bruin, oranje en groen. Mooi fel gekleurd, typisch Indiaas borduurwerk op wit katoen. Het borduurpatroon heeft planten motieven, abstracte botanische en bloemen patronen. De poefjes en vloerkussens zijn afgewerkt met een pom pom rand, een decoratieve afwerking met kleine bolletjes. De serie kenmerkt zich door het frisse uiterlijk.

Goa collectie in de webshop

oosterse poef groen
De vloerkussens zijn 60 x 60 cm, en zijn daarmee ook geschikt voor (de diepte van) veel (steiger houten) banken of tuinbanken. De ronde poefjes hebben een stevige vulling en een doorsnede van 50 cm en zijn 15 cm hoog.

Bekijk ze allemaal in de webshop!

Het materiaal is 100% katoen, met een vulling van polyester. De vloerkussens zijn leuk met elkaar te combineren voor een bont gekleurde loungehoek, terwijl het geheel vanwege de eenheid in patroon toch goed matcht!

Mix & match – met dezelfde Indiase poefje en sierkussens

Combineer de vloerkussens met poefjes en sierkussens uit dezelfde serie en het betere loungen kan beginnen! Kies voor dezelfde kleur of de vijf verschillende kleuren door elkaar heen.
oranje indiase poef en kussen

Foto’s nieuwe collectie Indiase vloerkussens – Goa serie

[begin]