· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

10 sep 2018

Oosterse handgemaakte hanglamp met vijf papaja bollen van glas in een bohemian Turks bloemen mozaiek en kralen patroon

Een prachtige oosterse bohemian hanglamp met vijf handgemaakte papaja bollen van kleurrijk glas gemaakt met een Turks bloemen mozaiek en kralen patroon – in verschillende kleuren (van transparant of wit glas, blauw, oranje / rood en multi colour) voor een werelds lichtspektakel boven je eettafel.

Ottomaanse kroonluchter voor een oriëntaalse sfeer

Creëer een gezellige oriëntaalse sfeer met deze oosterse bollen hanglamp die eruit ziet als een Ottomaanse kroonluchter. Deze oosterse hanglampen zijn geschikt voor led lampen of andere gloeilampen tot 40 watt met een kleine fitting. Door het glasmozaïekmotief ontstaat een bijzondere warme lichtuitstraling. De lampen zijn allemaal afgewerkt met sierlijk beslag van messing bovenaan iedere bol. De vijf papaja bollen hangen trapsgewijs aan een eigen ketting die aan een mooie ronde plafondplaat, ook van versierd messing, zijn opgehangen. De kettingen zijn makkelijk in te korten indien nodig.

Kom gezellig langs in onze winkel / showroom in De Kwakel Uithoorn, waar al onze unieke oosterse woonaccessoires en bohemian woonitems zijn te zien. Prachtige oosterse sfeerverlichting van mozaiek tot filigrain en een grote collectie meubels uit India!
[begin]