· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

slaapkamer oosterse stijl - zilveren bedsprei

11 sep 2018

zilveren bedsprei van oosters fluweel patchwork

De oosterse bedsprei was al verkrijgbaar in kleuren als multi colour, okergoud, blauw, paars en fuchsia. Nu hebben we ook de zilver met taupe versie, te bestellen in de webshop.


De bedsprei is rijk versierd en heeft door de zacht glanzende stof een zeer luxe uitstraling. Wanneer je in de slaapkamer veel zilver elementen in je interieur hebt, staat deze bedsprei fantastisch!

zilveren bedsprei van zacht fluweel oosters patchwork – rijk versierde glanzende stof

De kleur is net wat minder bont als de andere kleuren, en oogt door de aardse kleuren, met minder contrasterende kleurstelling, wat neutraler.

slaapkamer oosterse stijl - bedsprei

Zachte kussens en sprei

De sprei voelt erg zacht aan, waardoor ze uitnodigt om even op je bed te liggen voor een powernap! Wanneer je deze sprei combineert met kussens of armrollen van hetzelfde zilveren patchwork breng je je slaapkamer helemaal in stijl! De sprei is afwasbaar, en behoudt zijn kleur en zachtheid. (niet te heet wassen natuurlijk) De afmeting : 220 cm (lengtemaat) x 250 cm. Dit model bedsprei is geschikt voor diverse tweepersoonsbed types, van twijfelaar tot standaard en van lits jumeauxtot kingsize of queensize formaat. De patronen in het patchwork zijn zeer divers, van streepjes, bloemen, dots, Frans lelie motief, tot orientaalse abstract bladvormen.


oosterse kussens zilver

[begin]