· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse lampen in filigrain stijl - prachtig voor boven de eettafel

04 aug 2016

Oosterse lampen: zilver, goud, zwart, wit of koper

Wij verkopen de bolvormige XL oosterse filigrain lampen (40 cm doorsnede) met verschillende afwerkingen. Het gaat hier zowel om de buitenkant als de binnenkant van de lamp. De afwerkingen zijn: zilver/zilver, zwart/zilver, zwart/goud, zwart/koper, goud/goud, koper/koper en wit/goud. Welke afwerking (kleur) je kiest, hangt af van de rest van je interieur. Bekijk ook de video van de gouden versie!

Wanneer je in je interieur al een aantal zilveren tinten hebt verwerkt, ligt het voor de hand om de lamp met zilveren finish te nemen, of wellicht de zwarte lamp met zilveren binnenkant. Een koperen variant matcht in veel verschillende interieurs, zoals in een interieur met veel grijstinten, wit of zwart, en kan ook erg mooi staan in een interieur met veel blauwtinten.

Koper is een heel gewilde kleur dit jaar, vooral de vintage variant. De witte lamp met gouden binnenkant oogt overdag heel neutraal, en komt ’s avonds echt tot leven. Dit laatste geldt voor iedere lamp: het effect ’s avonds, wanneer de lamp aanstaat is zeer verschillend met overdag. Sommige lampen gaan opeens heel hard en zijn dan tijdelijk uitverkocht. Neem in zo’n geval contact oover de levertijd.

Oosterse Filigrain lamp bol XL zilver / zilver

Deze foto’s van een klant laten zien dat de lamp met vintage zilveren afwerking ook heel mooi past in een overwegend landelijk interieur:

Oosterse Filigrain lamp bol XL koper / koper

Deze foto’s van een klant, een bed & breakfast, laten zien dat de vintage koperen variant heel mooi past bij verweerd hout in het interieur. En dan helemaal bij hout dat behandeld is met een ‘grey wash”! De lampen geven een hele warme uitstraling.

Bekijk een kleine video waarbij we de lamp laten draaien:

NB: dit is de lamp met vintage gouden afwerking, zowel de buitenkant als de binnenkant.

[begin]