· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

verweerde melkbus met roestig uiterlijk of een vintage Coca Cola carbid bus

06 nov 2018

Oude verweerde metalen vintage melkbus met handvatten en deksel in een antiek look finish – originele authentieke huis decoratie voor je interieur

Een vintage authentieke industriële melkbus met handvatten en deksel als originele decoratie voor je interieur. Deze melkbus geeft een gezellige ouderwetse sfeer met een verweerde roestige metalen industriële twist.

Deze carbid bus met karakter geeft een mooie antieke look die je kunt gebruiken om je huis te stylen. Bijvoorbeeld met een grote bos gedroogde bloemen erin in de huiskamer, als paraplubak in de hal, leuk als XL sier-bloempot voor in de tuin of op je balkon en – voor onze crea interieur stylisten – een stoer DIY project om om te toveren tot een bijzondere side table of coole kruk.

Een nostalgisch woonitem met een Nederlands karakter en Indiase roots

Vroeger waren ze volop te vinden op de boerderij of in een oude schuur, maar nu zie je ze zelden en worden ze sporadisch als brocante exemplaar verkocht. Je hoeft er dus niet voor naar een melkveehouderij of de zolder van je grootouders door te spitten: ze zijn online te bestellen in de webshop van Interliving. Deze karaktervolle ijzeren melkkan is een style icoon in je interieur – niet alleen voor liefhebbers van landelijk wonen.

Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, in een roestige afwerking in blauw of bruin of in een retro rode Coca Cola style verkrijgbaar met witte belettering – voor de echte fans en verzamelaars.

Vroeger waren deze carbid bussen ook verkrijgbaar in gegalvaniseerd ijzer of zink. Deze ouderwetse afwerking zie je nu nog weleens bij oude vuilnisemmers.

Een karaktervol en stijlvol woondecoratie item waarmee je telkens weer iets nieuws mee kan verzinnen

Bestel een van deze melkbussen in de webshop.

Een verweerde melkbus met roestig uiterlijk of een vintage Coca Cola carbid bus voor een nostalgische retro stijl

Bekijk de producten hieronder in de webshop

 • oude blauwe aqua kleur melkbus met roest

  oude blauwe aqua kleur melkbus met roest

  een klein exemplaar leuk om in je boekenkast te zetten

 • witte plafonniere oosters

  Handgemaakte oude melkbus in zilverkleurig roest uitvoering

  Mooi in de hal (als paraplu bak) of in de woonkamer als sierobject


 • Shabby chic melkbus – stoer en landelijke woondecoratie

  Mooi voor in de tuin of in huis met een droogboekt bloemen of grote sierlijke tak

 • fifty retro stijl COca Cola bus

  Fan van de retro jaren 50 stijl?

  In drie verschillende maten verkrijgbaar
  Een melkbus met een knipoog naar die nostalgische trendy jaren

Voor de “binnenkijken interieur” liefhebbers die op zoek zijn naar inspiratie voor in interieur is er altijd wel iets leuks te vinden in de webshop.

Wij hebben een zeer grote collectie handgemaakte lampen, sfeervolle verlichting uit India, in diverse kleuren, maten en vormen, allemaal te bekijken in onze showroom/winkel. Bekijk hier de alle onze anderen retro woonaccessoires. in onze webshop.

[begin]