· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

roze deurgordijn of room divider - nieuwe kleur (beperkte oplage)

16 jan 2019

Vlieg- en insecten werend kralen gordijn mooi als roze deurgordijn of room divider in diamond pink limited edition

Nieuwe kleur glaskralen in betoverende roze tinten – “diamond pink” limited edition!

Dit unieke glaskralengordijn is niet alleen vlieg- of insecten werend maar hangt prachtig als deurgordijn of room divider te glanzen in je huis. Deze roze kleur glaskralen is een eenmalige en beperkte oplage. Grijp je kans om dit gordijn als roze woon-accent accessoire voor je huis aan te schaffen. Voor zowel de Scandinavische woonstijl liefhebbers tot romantisch hippe interieur styling-trendsetters, roze past prachtig bij hout, koper of goud met een witte basis in je huis. En wie zich meer aangetrokken voelt tot grijs met zwart, de industriële vintage woonstijl – a touch of bohemian colors is nooit misplaatst in je interieur.

Bekijk het “pink diamond” glaskralengordijn hier in de webshop

In een glaskralengordijn zitten gemiddeld 8.000 stuks handgemaakte glaskralen.

  • bestellingen krijgen gratis bijpassende embrasse twv 12,50
  • 40 strings glaskralen met belletje
  • kleur: roze
  • breed: 90 cm
  • hoog: 200 cm
  • gewicht: ±10 kg
  • inclusief: metalen ophangsysteem
  • schoonmaken met een vochtig / zachte doek

Ieder gordijn is handgemaakt. Geen enkel gordijn is daarom het zelfde in samenstelling van zowel de kleuren als het formaat van de kralen.
De kralen zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtig zacht doekje en de kralenstrengen moeten een aantal weken “uithangen” indien ze wat krom ogen om mooi recht te hangen doordat ze opgerold in een zakje hebben gezeten tijdens transport. Op een lichte en zonnige plek komen de kralen goed tot hun recht. Indien deze als “room-divider” wordt gebruikt dan adviseren wij hier een felle spot op te richten zodat de glans van de kralen goed tot hun recht komen.

deurgordijn-handgemaakt

Niet alleen een mooie deurversiering voor de (tussen)deur: het kan tevens in iedere maat (maar dan in een andere kleur dan roze) worden gemaakt voor bijvoorbeeld de schuifpui of als roomdivider. Neem voor maatwerk contact met ons op. Alle maten zijn mogelijk!

deurgordijn-handgemaakt
vliegwerend gordijn op maat -handgemaakt voor je deur, schuifpui of raam in huis
roomdivider - handgemaakt op maat voor buiten of binnen


Kom onze oosterse lampen en andere handgemaakte unieke woonaccessoires bekijken uit India zoals houten meubelen en kussens in de winkel / showroom in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer.

arabische lampen winkel

[begin]