· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Open turkse hanglampen van glasmozaiek boven de eettafel

02 nov 2018

Binnenkijken: Botanische woonstijl met open hanglampen van transparant glasmozaiek

Stijlvol en warm & gezellig! Dat gevoel roept deze foto bij ons op. Heel mooi om te zien hoe deze mooie open hanglampen met houten bovenkant hun plaats krijgen. Heb je een (licht) houten eettafel en zoek je een bijpassende hanglamp die de warmte en sfeer benadrukt? Deze prachtige open hanglamp is handgemaakt van glasmozaiek in Turkse stijl en is verkrijgbaar in twee maten, met een doorsnede van 30 cm en een doorsnede van 36 cm. De hanglampen op de foto hebben een doorsnede van 30 cm. Ook mooi om te zien is hoe sfeerverhogend het effect van planten kan zijn: het groen van buiten loopt door naar binnen: een botanische woonstijl met oosterse touch!

Transparant glasmozaiek

In de vensterbank zijn een paar bijpassende waxinelichthouders geplaatst voor de extra lichtpuntjes. In dit geval is extra ondersteunende verlichting niet eens nodig, want deze lampen geven voldoende licht op de tafel, en ook de rest van de kamer wordt goed verlicht. Het transparante glasmozaiek laat namelijk veel licht door. De kleur van dat licht kun je zelf beinvloeden door de lichtkleur van de lamp die je erin draait. Tegenwoordig worden ook de Philips Hue lampen veel gebruikt, waardoor je de lampen zelfs een andere kleur kunt geven wanneer je dat wilt.

Wij hebben een zeer grote collectie oosterse lampen van glasmozaiek, in diverse kleuren, maten en vormen, allemaal te bekijken in onze showroom/winkel. Bekijk hier de transparante mozaieklampen. in onze webshop.

Benieuwd hoe deze open hanglampen van glasmozaiek staan in de meer kleurrijke variant? Bekijk Binnenkijken: kleurrijke open hanglampen met white wash eettfael.

Open hanglampen van transparant turks glasmozaiek

Bekijk de producten hieronder in de webshop

 • open hanglamp turks

  Unieke open lamp van transparant glasmozaïek – turks design

  met een bovenkant van massief hout (Indian rosewood)

 • oosterse open hanglamp

  Open lamp van turkish design multi colour glasmozaïek.

  30 cm doorsnede


 • oosterse waxinelichthouders

  mozaïek turkish design transparant met kralen

 • turkse windlichten / theelichten

  turkse waxinelicht / theelicht houders

  mozaïek turkish design transparant

[begin]