· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

18 dec 2016

Druppel hanglamp oosters “filigrain design” moderne versie van een sprookjeslamp uit 1001nacht


Ons druppel model is een mooie grote oosterse “filigrain design” hanglamp, met een elegante organische vorm. Ook dit model is nu verkrijgbaar met mat zwarte buitenkant en goudkleurige binnenkant. Een 1001nacht sprookjeslamp in moderne versie voor boven de eetkamertafel.
De open onderkant verlicht de tafel en samen met het “filigrain design” of de “gaatjes patronen” krijg je een prachtig warm en sfeervol oosters effect op plafond en wand.

Hoe kies je de juiste (oosterse) hanglamp voor boven je eettafel?

Een van de plekken in huis waar we veel tijd doorbrengen is aan de eettafel. Of dat nou is om aan te eten, werken, borrelen of samen met de kids: het is een belangrijke plek. Dan is het fijn als je daar een mooie sfeervolle lamp(en) hangt die de boel ook nog eens goed uitlicht. Hier onze tips op een rijtje:

1. Met een heldere eco halogeen lamp (E27) van 40 tot 60 watt krijg je het mooiste effect. (zie ook: Welke lamp voor mijn filigrain lamp?
2. Boven een kleine (tot 160 cm) of een ronde eetkamertafel kun je prima 1 hanglamp hangen. Voor een grotere eettafel (van 160 tot 200 cm). adviseren wij 2 hanglampen. Voor een lange eettafel (bijvoorbeeld een van 240 cm.) zijn 3 hanglampen mooi om alles goed uit te lichten.
3. Lampen met “filigrain design” van Interliving zijn prima te combineren met een modern, landelijk, Scandinavisch of oosters interieur. Juist door hun diverse vormen van elegant – organisch tot stoer of robuust en de verschillende afwerkingen van zowel buiten- als binnenkant (van mat zwart, vintage zilver, – goud of koper en neutraal mat wit) zijn ze goed te combineren, en hebben ze een tijdloos karakter.
4. Het is afhankelijk van wat u zelf mooi vindt, maar de lamp wordt meestal zo hoog opgehangen, dat de onderkant ongeveer 75 – 100 cm boven het blad van de eettafel hangt. De lamp is eenvoudig in te korten door een aantal schakels uit de ketting te halen, en het snoer van de lamp kan weggewerkt worden in het lafondkapje of achter het plafond. Wanneer u een heel hoog plafond hebt, en een langere ketting nodig heeft dan standaard bijgeleverd (125 cm), neem dan contact met ons op.

trosje oosterse lampenHet geeft een sierlijk effect, wanneer je deze druppelvormige hanglamp als een “trosje” ophangt, en dan samen met de “pompoenvormige” en de bolvormige XL lamp.


druppel hanglamp (elke foto heeft een link naar het product in de webshop)

[begin]