· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

18 jan 2020

Glaskralengordijnen en glasmozaiek: combineren op kleur

Onze glaskralengordijnen combineren heel goed met de woonitems van glasmozaiek, zoals de sfeerverlichting, spiegels en meubels met mozaiekpanelen. De glaskralen van de kralengordijnen worden geselecteerd met dezelfde kleurstellingen als de stukjes glasmozaiek.
Deze kleuren zijn: transparant/kleurloos, rood/oranje, blauw, paars, groen, bruin/beige, zwart/wit en multi colour. Op de foto’s bij dit bericht kun je goed het effect zien wanneer het woonitems met elkaar matcht.

Alle kleuren kralengordijnen in de webshop

De glaskralengordijnen worden meestal gekocht voor de opening van een deur of schuifpui, als decoratie, maar ook om vliegen op afstand te houden. Daarnaast worden ze veel gebruikt als roomdivider. Maar: ze staan ook heel mooi voor de ramen! Op deze manier heb je net iets minder inkijk en je krijgt een sprankelend effect, vanwege het zonlicht dat op de kraaltjes weerkaatst. Je kunt ze bovendien uitzoeken in je eigen kleurstelling.

Een tafellampje in de vensterbank voor de ramen van glasmozaïek in dezelfde kleurstelling doet het dan heel goed! Naast verlichting hebben we veel meer woonitems waar het glasmozaiek in verwerkt is, zoals meubels, spiegels en waxinehouders

Sfeerverlichting: Bekijk hier de verschillende kleurtinten glasmozaïek

Bekijk de transparante (kleurloze) mozaïeklampen
Bekijk de blauwe mozaïeklampen
Bekijk de zwart witte mozaïeklampen
Bekijk de gouden (bruin/beige) mozaïeklampen
Bekijk de paarse mozaïeklampen
Bekijk de rood oranje mozaïeklampen
Bekijk de groene mozaïeklampen

kleurloos glasmozaiek

glaskralen als roomdivider

kralengordijn met mozaieklampen

[begin]