· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse clusterlamp

16 jan 2020

Oosterse clusterlamp – voor in de hal

Deze clusterlamp van 5 glazen “druppels” van glasmozaiek staat zeer mooi in een hoge hal, trapgat of vide. Wanneer je zoveel ruimte boven je hebt, is het heel mooi om lampen op verschillende hoogtes te hangen. Met deze clusterlamp hang je 5 lampjes op aan een lichtpunt, terwijl het dichte glasmozaiek ervoor zorgt dat je niet “in de lampen kijkt”.

Koop deze clusterlamp

De clusterlampen of oosterse kroonluchters met bollen van glasmozaiek zijn verkrijgbaar in de webshop in verschillende kleuren en soorten glasmozaiek. Daarbij kun je kiezen voor bolvormig of “druppelvormig” , die we ook wel de “papaja vorm” noemen. De transparante en multi colour clusterlampen zitten standaard in de collectie. Op zoek naar een andere kleur? We kunnen ze in iedere kleur laten maken (zonder meerprijs), neem contact op voor de mogelijkheden. Zie bijvoorbeeld de foto hieronder, de 5 bollen van zwart wit glasmozaiek.

5 bollen lamp - clusterlamp

Liever meer kleur? Kies dan voor een van de kleuren glasmozaiek, zoals rood/oranje, blauw of paars. Of alle kleuren door elkaar – multi colour! zie onderstaande foto. Of heb je liever een ander soort clusterlamp, bijvoorbeeld een metalen lamp in Oosterse filigrain stijl? Lees dit artikel over een tros filigrainlampen.

oosterse kroonluchter papaja

transparante clusterlamp

Clusterlampen met 5 bollen in de webshop

Meer over Mozaiek lampen

[begin]