· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosters kamerscherm met houten panelen

03 nov 2019

Oosters kamerscherm van hout uit India


Kamerschermen: het is vaak moeilijk om een mooie te vinden. Dit houten kamerscherm of roomdivider is gemaakt in India, en is echt een schoonheid: ideaal voor het beschutten van een speelruimte, of werkruimte, als open haardscherm, of gewoon om een nieuw ontwerpelement aan je ruimte toe te voegen. Ook om een ruimte te creëren in je slaapkamer, wanneer je een grote slaapkamer hebt en je een scheiding wilt creëren met je wastafel. Of wanneer je een beschutte plek wilt voor je yoga oefeningen.

Koop het Oosterse kamerscherm in de webshop

Tip: Voor je yogapraktijk

Deze roomdivider is een praktische en elegante stylingtip voor je yogastudio of praktijk, zeker wanneer je yoga lessen aan huis geeft.

Het frame is gemaakt van duurzaam, lichtgewicht hout. Door het sierlijke opengewerkte hout schijnt diffuus licht door, zodat je geen donkere plek creeert, terwijl je toch privacy hebt.

We hebben een paar van deze kamerschermen, allemaal met een ander (houtsnijwerk) patroon, het kamerscherm op deze foto heeft een “zonnetjes” motief, maar we hebben er bijvoorbeeld ook een met olifanten in het houtsnijwerk verwerkt.

opvouwbaar houten kamerscherm

Opvouwbaar kamerscherm met 4 panelen

Het kamerscherm heeft 4 panelen en kan in een Zigzag-positie worden geplaatst. Het is praktisch in die zin dat het kan worden opgevouwen, en dat de mate van afscheiding zelf kan worden bepaald. Het is niet zwaar maar wel stevig, en kan gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte worden verplaatst. Een unieke en handgemaakte opklapbare scheidingswand, gemaakt van kwaliteitshout, met een warme uitstraling.

De breedte wanneer hij helemaal is opengeklapt is 200 cm. De hoogte is 187 cm

*) Extra mooi: het lichtspel dat door het kamerscherm heen komt, wanneer de zon erdoor schijnt!

oosters kamerscherm

kamerscherm houtsnijwerk teak

Koop het Oosterse kamerscherm in de webshop

[begin]