· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

dienbladen, snijplanken, kaasplanken en onderzetters van mangohout

05 nov 2019

Mangohout: dienbladen, snijplanken, onderzetters en meer!

We zien dat veel mensen kiezen voor houten woon accessoires. Het geeft warmte, een natuurlijke sfeer, en het past mooi bij de houten tafel, vloer of anderee interieurelementen. Mangohout is hier perfect voor. Het is duurzaam geproduceerd, in die zin dat het van speciaal geplante plantages afkomstig is, en niet van wildkap. Het is robuust en trekt niet zo snel krom als veel andere houtsoorten.

In onze collectie zijn dan ook steeds meer mangohouten accessoires te vinden. Bekijk ze allemaal!

De houten snijplank is tijdloos, en het is mooi om deze te combineren met onderzetters, dienbladen en andere accessoires. We hebben de snijplankeen in veel verschillende maten en vormen.

Veel mangohouten items worden gecombineerd met ijzer, om in de industriele woonstijl te blijven. Zoals hangen de mangohouten onderzetters aan een metalen rekje, en heeft de mangohouten etagere een frame van ijzer.

De houten snijplanken hebben we in veel verschillende maten, van rond tot vierkant en langwerpig tot compact.

Bekijk de snijpanken in de webshop

Een gewild item voor de feestdagen is het setje van 6 mangohouten onderzetters, op een ijzeren rekje, die we nu ook in een ronde vorm hebben.

mango houten dienbladen

Nieuw zijn de kleine bijpassende mango houten dienbladen, van hetzelfde mango hout gemaakt. Ze hebben een opstaande rand met handvaten en het is een setje dat inelkaar past. Deze serveerplanken zijn handig als dienblad voor een ontbijtje op bed, of als decoreer tray op de eet- of salontafel met wat waxinehouders en vazen erop. Zo creëer je meteen een gezellige en warme huiselijke sfeer.

Bekijk deze dienbladen in de webshop

[begin]