· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Ibiza interieur styling tips

17 okt 2019

Ibiza interieur styling tips voor je interieur: een zonnige makeover in huis

Waarom blijft de Ibiza trend nu al jaren doorgaan? Omdat niemand wil dat de zomer voorbij gaat! Deze Feel good vibes van een eindeloze zomer die nooit overgaat gelden nog steeds als uitgangspunt voor styling in vele interieurs! Zo heb je zelfs in de winter nog de sfeer van een mediterraans klimaat in huis – wie wil dit nou niet?

Ibiza stijl interieur makeover shoppen voor je huis

(bekijk de links onderaan de foto voor de producten)
Ibiza stijl interieur makeover - styling tips voor je huis shoppen


Ga voor een warme make-over in huis en tover het om tot een een prachtig Ibiza huis! Bekijk ons moodboard en laat je inspireren tot een mooie styling met zonnige accenten. Ga voor die sfeervolle Ibiza make-over van je huis! Kun je gerust ook nog even sparen voor je ticket to “the island”.

Begin je styling met een basis van lichte kleuren voor je interieur. Werk met kleuren als van off-white tot zandkleuren: naturel tinten. Gebruik naturel kalkverf op je muur, bijpassend bij de verweerde hout kleuren. Zoek een paar originele handgemaakte woonaccessoires van natuurlijke materialen zoals wol, veren, gras (van die leuke pampus pluimen of Cortaderia genaamd) en touw. Denk aan een ecru kleurige macrame wanddecoratie of prachtige handgemaakte mozaiekspiegel of een oude houten spiegel, als prachtige wanddecoratie.

Hang aan de andere kant van je Ibiza kastje een bloempothanger met een schelpje hier en daar en hang een hippe bladnerf kamerplant erin. Plaats een rotan stoel voor je Ibizakast met een vintage of ethnic print kussen erin en natuurlijk een lekker wollig kleed erbij.

Vervolgens plaats je een gevlochten mand van zeegras schuin voor je verweerde Ibiza meubel (om eindelijk al je opladers een vaste plek te geven). Misschien nog een lantaarn van bamboo ernaast, een leuk krukje als voetenbankje, een vrolijke rietenvaas op de vensterbank en als laatste een dromenvanger voor je raam. Oh yes, het Ibiza-season kan thuis beginnen! Vergeet niet een fijn Ibiza Summer Music Lounge mix op te zetten en shop nog even een paar van die leuke robuuste waxinehouders gemaakt van cement en glas voor op je tafel erbij. Voor dat extra zwoele lounge sfeertje als de zon ondergaat…

….en voor de echte fans toch nog een bull-skull op een standaard erbij. Nu kun je heerlijk gaan zippen van je cocktail onder je tafelparasol. Die wegwijzer naar Ibiza kun je nu op je voordeur hangen en koop een leuke deurmat met de tekst: “welcome to the magic island”.

Ibiza, oosters, Indiaas…. sfeer!

Naast onze grote collectie Oosterse sfeerverlichting zoals filigrain (gaatjeslampen) en glasmozaïek hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen verkopen wij ook prachtige handgemaakte houten meubels uit India met houtsnijwerk. Bijzondere en unieke modellen poorten uit Indonesië, bijzondere handgemaakte woonaccessoires zoals kussens & poefjes in de winkel / showroom in De Kwakel, vlakbij Uithoorn en Aalsmeer.

Ben je fan van een oosterse woonstijl, bohemian of Ibzia en shabby chique interieur, dan passen onze kleurrijke woonaccessoires er goed bij! Onze houten meubelen en metalen filigrain (met fijne gaatjes patronen) sfeerlampen, naar Arabische en Marokkaanse stijl, passen ook prachtig in deze Ibizahuis woonstijl. Laat je inspireren en kom gezellig langs! Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 15:00 uur. Bel even als je langs wilt komen: 020-6893496 dan staat de koffie klaar!

[begin]