· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse zilveren lantaarn

04 jul 2018

Oosterse zilveren lantaarn met sierlijke patronen voor een orientaals lichtspektakel

Maak het extra gezellig in huis of buiten met deze oosterse zilveren lantaarn als sfeerlicht in je interieur of de tuin. De sierlijke patronen in het metaal van dit lantaarn lampion model zorgen voor een mooi orientaals lichtspektakel op plafond en muur.

Bekijk deze lantaarns in de webshop

geen electra, wel zo handig

Een leuke stompkaars in de lantaarn en het licht danst door de ruimte. Bovendien is deze eenvoudig op te hangen door de meegeleverde ketting die per schakel op maat is te maken zodat hij overal kan hangen, of er nou een elektra punt is of niet. Hierdoor is deze lamp makkelijk in gebruik, met een (led)kaars, een solar led of camping lamp. Ook heb je lampjes met een trekkoord, die op batterijen werken. De onderkant is los is te draaien, hierdoor kan je er goed mee experimenteren wat het mooiste resultaat geeft om je eigen sfeer te creëren.

Het leuke is dat deze lantaarn ook buiten kan! Zie hiervoor ook ons artikel, DIY: Oosterse buitenlantaarn op zonne energie. Er zal in de loop der tijd wat corrosie optreden, maar dat kan zelfs zijn charme hebben. Onze testlamp in de tuin, die onder een afdakje hangt, heeft na bijna een jaar in ieder geval nog geen sporen van corrosie.

Vind je roest niet zo charmant? Gebruik dan een matte blanke lak als vernis om dit tegen te gaan. Een spuitbus geeft mooi resultaat. Breng rondom, binnen in de lamp, een oude krant aan tegen zakker en druipers. Breng altijd een dunne laag aan, spuit of verf eerst horizontaal en vervolgens verticaal, half overlappend. Hierdoor ontstaat een mooie vloeiing.

Door de ronde lampion vormen brengt de lamp sfeer in elke huiskamer en laat zich makkelijk combineren met uw overige woonaccessoires.

Deze lantaarn is nu verkrijgbaar in twee maten en twee verschillende afwerkingen. De kleinste heeft een doorsnede van 36 cm en de grote een doorsnede van 50 cm. Verkrijgbaar in zilver en antiek grijs/zilver.

oosterse lantaarn

oosterse lantaarn antiek zilver

[begin]