· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Scandinavische houten ladekast - kleurrijk beschilderd in India

10 dec 2017

Scandinavische houten ladekast in retro stijl met kleurrijke hand geschilderde rangoli versieringen uit India

De eenvoud in het model van dit kleine rode Scandinavische houten ladekastje in retro stijl van hout wordt letterlijk opgesierd door de kleurrijke rangoli versieringen die met de hand zijn aangebracht, in mooie Indiase patronen. Ook verkrijgbaar als klein houten kastje in een groene kleur. Geef je woning een leuke oosterse touch met speelse industriële look.


Industrieel of retro met een oosterse knipoog

Er zijn van die tijdloze meubels, noem ze retro of vintage, die tot de verbeelding blijven spreken. Het model is er, maar kan opgefleurd worden door de kleur, een speciale afwerking of door de aanwezigheid van andere woonaccessoires in je interieur. Deze kast, op zichzelf al een beauty on the spot, kan in combinatie met je andere verzamelde stijlbroers- en zussen een geheel eigen look geven! Of dit nou een trendy, oriëntaalse of Scandinavische stijl met bohemian twist is, dit kastje is de kers op je slagroom! Mooi voor in je woon- of slaapkamer (of hal, zolder of kinderkamer – deze past eigenlijk in iedere kamer in huis) Goed te combineren met fabrieksstijl-lampen met oosterse filigrain patronen , stoere houten kasten en kleurrijke woonaccessoires. Bewonder de retro charme uit de jaren ’60 met dit versierde kastje in een vintage kleurenpalet.

De afmetingen van deze kastjes zijn: hoog: 51 cm, breed: 50 cm en diep: 35 cm. Verkrijgbaar in rood of groene kleurstelling met bonte versieringen van Indiase patronen.

retro ladekastje Scandinavische meubel retro stijl

retro ladekastje Deense meubel stijl

[begin]