· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Oosterse sfeer met vintage look!

30 nov 2016

Sfeervolle ronde hanglamp – warm roest en oosterse filigrain patronen – industriële look

Deze sfeervolle hanglamp met metalen ronde kap heeft een bijzondere warme roest afwerking. De term “roest” dekt eigenlijk niet helemaal de lading van de uitstraling en kleur van deze lamp. We zouden het ook leder look kunnen noemen. Het is een warme donker bruine afwerking met rode tinten. Een echte vintage uitstraling, beoordeel het zelf aan de hand van onze foto’s!

De lamp heeft oosterse filigrain patronen, en dit gecombineerd met een roestige industriële look, heel apart! Deze eettafellamp past hierdoor perfect bij een houten tafel – mooi voor landelijke sfeer – door de subtiele oosterse patronen is het sfeerverlichting met prachtige effecten op de muur door de gaatjespatronen in de bollamp. De ketting van de lamp is lang genoeg voor de meeste situaties, namelijk 2 meter, en is eenvoudig in te korten.

Bekijk de foto gallery van deze hanglamp. Alle foto’s hebben een link naar het product in de webshop. Indien er niet genoeg voorraad is kunt u dit vooruit bestellen. Graag adviseren wij u persoonlijk, neem hiervoor contact op via telefoonnummer 020-6893496 of mail naar info@interliving.nl 

Sfeervolle ronde hanglamp

[begin]