· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

15 nov 2023

Winterdip de baas: tip en lichtadvies van Interliving – vloerlampen van glasmozaiek

De winterdip, ook wel bekend als de winterblues, is een fenomeen waar veel mensen mee te maken krijgen tijdens de koudere maanden. Het gebrek aan natuurlijk zonlicht, kortere dagen en lagere temperaturen kunnen invloed hebben op ons humeur en energieniveau. Je kunt er zelf van alles aan doen: ten eerste is het belangrijk om voldoende daglicht te krijgen voor je vitamine D: naar buiten gaan dus! De verlichting in je interieur binnen bepaalt je stemming ook, wij willen hierbij graag een tip uitlichten!

vloerlampen van glasmozaiek

Verlicht je hoekjes met vloerlampen voor sfeerverlichting!

De inrichting van je huis kan een grote rol spelen bij het bestrijden van jouw winterdip! Zorg voor voldoende verlichting, vooral in donkere hoeken. Die donkere hoekjes in je huis vragen om sfeer. Een grote vloerlamp die je hoek sfeer geeft, zonder dat het weer teveel licht geeft, maakt je ruimte sfeervol. Op bovenstaande foto zie je vloerlampen met een frame van mangohout waarin panelen van glasmozaiek zijn aangebracht. Deze grote vloerlampen bestaan in drie maten: 60 cm, 120 cm en maar liefst 180 cm hoog. Je kunt kiezen voor een hele kleurrijke, die past bij de rest van je interieur, of een transparante, van wit glas, die meer neutraal is, maar zeker niet minder sfeervol.

Vloerlampen in de webshop

Warm licht – ledlampen met een lage lichttemperatuur (Kelvin)

Bij de hierboven beschreven lampen van transparant glasmozaiek kun je, met de keuze van de lichtbron, je eigen kleur bepalen. Wanneer je een lampje koopt, kijk je naar de kleurtemperatuur, die is uitgedrukt in Kelvin (K). Bekijk het verschil op onderstaande foto van twee transparante mozaïeklampen tussen een ledlamp van 2700 K en eentje van 4000 K.

led warm kelvin

Mozaïeklampen op kleur

Gratis lichtadvies van Interliving

Wij denken graag met je mee over de verlichting van jouw interieur. In onze winkel hangen of staan alle lampen, zodat je een goede indruk krijgt. Daar staat en hangt oo onze grote collectie filigrainlampen (met gaatjes). Wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunnen we on-line ook goed advies geven, bijvoorbeeld met foto’s van je interieur, waar wij een passend lichtplan of lampen bij vinden.

oosterse lamp met gaatjes

Collectie filigrainlampen

Licht is belangrijk bij de bestrijding van jouw winterdip, maar ook je gevoel van ruimte, de kleuren en je comfort. Kies voor warme, gezellige kleuren in je interieur om een uitnodigende sfeer te creëren. Het toevoegen van windlichten, waxinehouders en lantaarns kan ook bijdragen aan een positieve gemoedstoestand.

Denk ook aan de indeling van je ruimte. Creëer comfortabele en knusse hoekjes waar je kunt ontspannen. Gebruik zachte kussens en dekens om een gevoel van warmte en geborgenheid te bevorderen. Planten kunnen ook een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand en de luchtkwaliteit verbeteren.

Zien we jou binnenkort in de winkel?

[begin]