· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

zachte en warme teddy fleece plaid

20 nov 2017

Zachte en warme fleece plaid, een donzig woondeken of grand foulard voor thuis op de bank of bed

Dit heerlijke luxe super zacht en donzig fleece plaid is heerlijk warm maar ook gezellig als woondeken voor thuis op de bank of op bed. Mooi decoratief voor styling accessoire te gebruiken als grand foulard en niet te missen buiten tijdens een zomeravond in de tuin, terras, de camping of boot. De buitenkant is van fleeze stof en de binnenkant van comfortabele zachte teddy stof, dubbelzijdig te gebruiken dus. Ook zijn er luxe grote fluffy exemplaren met zachte pluizige haren.

Fijn om te gebruiken binnenshuis in je luie stoel, heerlijk cosy met een goed boek of als decoratie over de bank. Groot genoeg om lekker met tweetjes onder weg te kruipen, of voor de kinderen om onder te verstoppen.

Alle uitvoeringen hebben een royaal luxe XL formaat van 200 x 150 cm
donzig zachte plaids met teddy achterkant

Deze plaids zijn eigenlijk de ouderwetse dekens van vroeger, alleen dan licht van gewicht, comfortabel in gebruik en eenvoudig te wassen en drogen! Ze zijn er in allerlei kleuren zoals zand, taupe, grijs, roze en patrol blauw. Fijne zachte kleuren die passen bij veel woontrends.

woonkleed van fluffy zachte teddy - een plaid om onder weg te kruipen

Of was je eigenlijk op zoek naar een grand foulard? Een grand foulard is een grote doek die vaak over de bank wordt gelegd als snelle oplossing om je interieur te restylen of slijtageplekken te verdoezelen maar ook om je bank te beschermen tegen huisdieren. Dit plaid is ook groot genoeg om als grand foulard te gebruiken.

[begin]