· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

grote zilveren hanglamp met gaatjespatroon

19 nov 2017

Grote hanglamp voor boven de eettafel – vintage zilver met hout


Deze “fusion” hanglamp – een industriele lamp met gaatjespatroon – is er nu ook in een vintage zilver uitvoering! Wanneer je interieur veel zilveren elementen bevat, met een mooie, liefst wat lichtere, houten eettafel is dit echt een prachtige lamp. De massief houten, robuuste en handgemaakte bovenkant van deze lamp heeft het gedraaide uiterlijk van een pepermolen. Deze open hanglamp heeft de grootste opening van al onze modellen hanglampen, wat hem zeer geschikt maakt om de hele eettafel te verlichten.

Wat is vintage zilver?

Het verweerde zilver heeft niet de gladde, gepolijste uitstraling die in wat meer klassieke en romantische woonstijlen past. Het geeft een wat meer stoere uitstraling, maar door het metallic glanzende effect is het toch heel chique. Een voordeel is ook dat het niet hoeft te worden opgepoetst en ook niet na een tijdje dof wordt door oxidatie. We verkopen nog veel meer modellen lampen met deze finish, en accessoires zoals schalen en waxinehouders.

grote open hanglamp zilver
Wanneer je op het uiterlijk van deze unieke hanglamp valt, maar het “gaatjes patroon effect” op de foto’s een beetje “too much” vindt, is de oplossing te vinden in de keuze van de lamp (het peertje”) dat je er in draait. Het oosterse gaatjeseffect verschijnt vooral bij gebruik van eco halogeen lampen. Bij gebruik van veel soorten LED lampen of spaarlampen zal het effect – het schaduwpatroon – een stuk minder zijn, voor iedereen het gewenste effect!

lamp houten bovenkant pepermolen

Vintage zilveren lamp boven de eettafel:
zilveren lamp boven de eettafel

[begin]