· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

21 feb 2024

Betoverend bedboard van mangohout: Mandala van lotusbloemen in de slaapkamer!In de wereld van interieurdesign zijn bedboards steeds vaker een opvallend element om de slaapkamer een persoonlijke touch te geven. Een bedboard gemaakt van mangohout, versierd met houtsnijwerk van lotusbloemen, heeft ook nog eens een toepasselijke symbolische betekenis: De lotus staat symbool voor het ontwaken van de geest, voor rust, en voor zuiverheid: de overgang van de duisternis naar het licht.

Panelen in de webshop

Van gewoon naar romantisch: transformeer je slaapkamer met een bedboard

Een bedboard uit India gemaakt van mangohout, met houtsnijwerk van lotusbloemen, heeft het vermogen om een gewoon bed te veranderen in een prachtig romantisch toevluchtsoord. Het sierlijke botanische houtsnijwerk voegt een gevoel van luxe en verfijning toe aan de slaapkamer, terwijl de symbolische betekenis van de lotusbloemen een gevoel van diepgang en verbondenheid creëert. Zelfs bij een standaard Ikea bed voegt een bedboard met lotusbloemmotieven een vleugje elegantie en mystiek toe, waardoor de slaapkamer een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt.

bedboard met mandala

Mangohout: natuurlijke kleur en duurzaam

Mangohout staat bekend om zijn prachtige nerfpatronen en rijke kleurschakeringen, waardoor elk stuk uniek is. Het gebruik van dit duurzame en milieuvriendelijke materiaal benadrukt de verbinding met de natuur en draagt bij aan een rustgevende en ontspannen sfeer in de slaapkamer.

Binnenkijken Oosterse slaapkamer

Aanpassingsmogelijkheden: maak het persoonlijk

Een bedboard van onbehandeld mangohout met lotusbloemmotieven is niet alleen prachtig op zichzelf, maar biedt ook mogelijkheden voor aanpassing aan je persoonlijke voorkeuren. Het naturelle hout kan worden afgewerkt met een beits om het naar een specifieke (matchende!) houtkleur te brengen, of met een whitewash voor een meer eigentijdse en rustige uitstraling. Hierbij kun je het ook laten matchen met eventuele andere white wash meubels in je slaapkamer, of met je white washed vloer.

Dit paneel is ook verkrijgbaar als hele cirkel, voor aan de muur.

oosterse slaapkamer

We hebben in de winkel en in de webshop meerdere bedboards of andere versieringen van hout, zoals deze imposante Indonesische poort, van teakhout. De panelen met houtsnijwerk van mangohout zijn ook op maat te maken. Kom eens langs in De Kwakel om de mogelijkheden te bespreken.

Slaapkamerinterieur: sfeervolle tips

[begin]