· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

Bijzettafeltjes van hout en glas mozaïek

12 mei 2016

Bijzettafeltjes van hout en glas, handgemaakte sfeervolle ruimtebespaarders

Sfeervolle ruimtebespaarders: deze bijzettafeltjes (set van twee): handgemaakt van hout en glas. Praktische tafeltjes die overal bij kunnen. Fijne ruimtewinnaars waar niet alleen je planten blij van worden, maar die ook prima passen naast de zitbank, bij je bed, de fauteuil of waar je maar net even een klein tafeltje nodig hebt. Handige tafeltjes die makkelijk in ieder interieur passen en zorgen dat je alles binnen handbereik hebt. Op zo’n klein tafeltje kan je snel je kopje koffie, afstandbediening of kwijt.
Bovendien passen de bijzettafels bij onze grote en kleine (opium) salontafel, (wand)kast, twee deurskast, hoge kast, tvkast, dressior, nachtkastje, of kapstok: allemaal uit dezelfde serie.

Nieuw in de collectie is de volledig vierkante uitvoering. De set bestaat uit twee tafels, waardoor je de mogelijkheid krijgt te variëren in opstelling en uitstraling.
Kunnen allebei apart worden gebruikt of in elkaar worden geschoven om plaats te besparen.

Bekijk de houten bijzettafeltjes in de webshop

set plantentafels
1 x hoog – 1 x laag
mozaïek: transparant
mozaïek design : traditioneel indian
afmetingen hoog model: 55x38x38 cm.
afemtingen laag model: 38x30x30 cm.
hout – sheesam
unfinished

De tafels zijn al prachtig op zichzelf, ingelegd met transparant glasmozaïek in het tafelblad maar met leuke decoratie zijn ze helemaal af!
Mocht je je planten, bloemen of waxinehouders een prachtig plekje willen geven in je huis, tuin, op het terras of op het balkon dan hebben we de juiste set voor je.

De foto’s in onze bijzettafel gallery hebben een link naar de productpagina in de webshop

[begin]