· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

19 dec 2022

Cosy Xmas!

Voor iedereen een Cosy X-Mas!!

We verloten een kerstcadeau op facebook en Instagram. Op de winactie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

1. Deze winactie wordt georganiseerd door Interliving. Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook of Instagram en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door de genoemde bedrijven.

2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een reactie heeft gegeven op het actie bericht. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. De actie loopt t/m 28 december 2022

4. De trekking van de winnaar gaat op willekeurige wijze en op onpartijdige wijze. We gebruiken hiervoor een loting app waar alle namen van de reacties in worden gevoerd.

5. Winnaars worden binnen 1 werkdag na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via hun Facebookaccount of Instagram-account.

6. Het te winnen product is een filigrain hanglamp en heeft een waarde van 89 euro. Het product wordt naar de winnaar opgestuurd op kosten van Interliving.

7. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden door Interliving slechts gebruikt voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

8. Interliving kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen, tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. Voor vragen en/of klachten kunt u contact opnemen met Interliving.

10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

11. Bij deelname ga je akkoord dat bij winst je naam gebruikt kan worden en kan worden gedeeld via social media.

12. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Personen jonger dan 18 zijn uitgesloten van deelname.

witte hanglamp met veel sfeer

[begin]