· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

08 dec 2022

kerstdecoratie – maar dan tijdloos, eco en níét seizoensgebonden :)

Kerstdecoratie: eigenlijk zijn wij er stiekem niet zo van: spulletjes kopen die je maar een paar weken gebruikt. Voor die paar weken stal je het uit of hang je het op en het gaat de doos weer in, om het volgende jaar ingewisseld te worden voor kerstversieringen volgens de nieuwe trends…

Vandaar dat we zoeken naar bestaande en meer tijdloze decoratie, die je op een andere en uitbundigere manier gebruikt om je huis tijdens de feestdagen mee te versieren!

Sterren van jute

Bijvoorbeeld deze (kerst) sterren! De sterren van jute aan een slinger op de foto hieronder, geven een feestelijke sfeer aan je organische interieur. Een ster is tijdloos, die krijgen ook op andere dagen en seizoenen een mooie plek! Bovendien zijn ze gemaakt 100% van milieuvriendelijk jute met een vuulling van gerecycled katoen. Ook per drie stuks los verkrijgbaar.

Jute slinger in de webshop

kerst sterren van jute

kerst sterren in een boompje

Kralen in je kerstboom!

Heb je bij ons voor de zomer tegen de vliegen een mooi glaskralengordijn aangeschaft die in de winter in de berging gaat? Hang de kralenstrengen in de kerstboom! De lichtjes verlichten de kralenstrengen, dat geeft een bijzonder effect!

Je hebt dan echt een originele en prachtige versiering, zonder dat je iets hoeft te kopen ;). Ook de stijlvolle guirlandes / slingers van de ronde “Capiz Camar” schelpen zijn mooi voor in de boom! Zet onder de boom een paar sfeervolle theelichten (met ledlichtjes!) naast de kadootjes, en je tijdloze decoratie is af!

glaskralen in de kerstboom

Losse strengen in de webshop

Je merkt het: wij houden ervan om je creativiteit te gebruiken bij het versieren van de kerstboom, en niet alleen te blijven hangen aan ballen en een piek 😉
Maar meer nog zijn we van het (her)gebruiken van je bestaande sfeermakers: door ze anders te gebruiken (zoals in het voorbeeld van het kralengordijn) breng je echt een nieuwe sfeer die past bij de kerst!

Filigrain lampen: altijd sfeervol

De druppelvormige staande filigrainlampen (foto hieronder) voor op het dressoir of plantentafel zijn sowieso heerlijke sfeermakers, voor december maar ook nog in januari! Op de foto hieronder staan alle beschikbare afwerkingen (goud,zilver,zwart,wit, koper) naast elkaar en kun je goed het verschil zien in afmeting tussen de grote en kleine maat. Wanneer je ze allemaal goed wilt bekijken, kom dan langs in onze winkel in De Kwakel, ook voor nog meer tips voor tijdloze kerstdecoratie.

lampen op dressoir

Happy Xmas!

[begin]