· Gratis verzenden boven €50
· Snelle levering
· Niet goed, geld terug
· Veilig bestellen

Interliving- Sfeervol wonen

"Oosterse sfeer in een stijlvol modern interieur"

20 jan 2023

Set Marokkaanse mezze schaaltjes van aardewerk – etaleer je tapas!

Een mooi interieur: we doen het voor onszelf, maar ook een beetje voor ons bezoek 🙂 Een beetje net als onze maaltijd: we koken lekker voor onszelf, maar als er bezoek komt, doen we soms net een beetje iets extra.

En dat geldt ook voor de borrel: er komen vrienden langs en je hebt niet veel in huis. Je spurt naar de supermarkt en je oog valt op de snelle oplossing.
Je kent die aanbiedingen wel: 3 bakjes diverse tapas en dipjes voor 5 euro. Als je die bakjes voor je bezoek op tafel “kwakt”, maak je niet echt vrienden, maar…. verdeel die dipjes en hapjes over hele mooie versierde tapasschaaltjes, en de overdaad aan aandacht straalt ervan af!

kopen in de webshop

Set Marokkaanse schaaltjes en bordjes die in elkaar passen

Deze kleurrijke set met blauwe rand bestaat uit vijf schaaltjes, een kommetje met deksel en een bord. Perfect voor diverse dipjes bij broodjes, en andere mezzes of tapas.

hapjesschaal voor tapas

Marokkaans aardewerk – De Kwakel

In onze winkel in De Kwakel staan veel verschillende soorten aardewerk uit Marokko. Van Marokkaans servies zoals borden en schalen tot waskommen en asbakken. Het staat in een aparte ruimte om het goed te kunnen beoordelen en vergelijken. Wanneer je er voor staat, kun je de kleur beter beoordelen, kom dus gerust langs!

marokkaans servies

kopen in de webshop

[begin]